Poliția Locală Mureș, „model de funcţionare” la nivel național Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 738 Vizualizări

Poliția Locală Mureș, „model de funcţionare” la nivel național

 

Poliția Locală Mureș își menţine poziţia de „instituţie etalon la nivel naţional”, fiind luată drept „model de funcţionare” de către alte 36 de Poliții Locale din România.

Cinematograful Arta a găzduit, vineri, 20 mai, o şedinţă festivă organizată cu ocazia Zilei Poliţiei Locale din România, sărbătorită în ziua de 21 mai. Polițiștii sunt cei care veghează permanent pentru respectarea legii, răspund ”prezent” atunci când cineva semnalează o problemă și au grijă de semenii lor, punând binele acestora înaintea interesului propriu.

Pentru al 5-lea an consecutiv, Poliția Locală Tîrgu-Mureș a fost declarată, de către Autoritatea Teritorială de Ordine Publică, drept poliție etalon pe țară. Potrivit celor afirmate de liderul Poliției Locale, Valentin Bretfelean, instituția se poate mândri cu o structură compusă din poliție călare, 3 câini dresați, 10 posturi zonale în cartierele orașului, o echipă de intervenție formată din 20 de agenți calificați, iar 98 de polițiști locali de ordine publică și siguranță rutieră au absolvit cursurile de inițiere la o unitate a jandarmeriei din Gheorgheni.

”Suntem singura Poliție Locală care avem un program de implementare a tuturor proceselor verbale de contravenție. De asemenea, 36 de Poliții Locale din România au venit să preia modelul Tîrgu-Mureș – săptămâna viitoare se va înființa una la Sângeorgiul de Mureș – și 7 Poliții Locale din străinătate” a mai adăugat Valentin Bretfelean.

Poliția Locală Tîrgu Mures nu promovează doar respectarea prevederilor legale care asigură buna conviețuire și desfășurarea corespunzătoare a activităților cotidiene, ci își îndreaptă atenția și spre performanța angajaților. Dăruirea și reusitele sportive a celor care veghează la siguranța târgumureșenilor a fost răsplătită în cadrul momentului festiv cu premii. De un premiu s-a bucurat Campionul național și vicecampionul mondial la Skandeberg, Dănuț Borbil, iar de al doilea Ioan Costea, locul 3 la Campionatul European de Duatlon.

În paralel cu ședința festivă, polițiștii locali au expus, la Ceasul cu Flori, un stand de prezentare, cu materiale de informare și mijloace din dotare.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE