Soós Zoltán, plan de acțiune pentru tineretul orașului Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 422 Vizualizări

Soós Zoltán, plan de acțiune pentru tineretul orașului

 

Un ”Plan de acţiune pentru un Târgu Mureş tânăr” a fost lansat în ziua de joi, 26 mai, în cadrul unei conferințe de presă organizată de Soós Zoltán, candidatul independent la Primăria Târgu Mureş, eveniment desfășurat la Casa Solidarităţii (Casa Teleki-Köpeczi, str. Revoluţiei, nr. 1).

“Actuala conducere a oraşului nu vorbeşte pe limba tinerilor şi nu înţelege ce doresc aceștia. Dezvoltarea Târgu Mureşului depinde însă de cât investim acum în tineret, deoarece în 20-30 de ani ei vor conduce oraşul” , a declarat Soós Zoltán.

Soós Zoltán consideră că este important ca  organizaţiile de tineret să fie incluse în luarea deciziilor, iar primăria să sprijine proiectele de autoorganizare ale tineretului.

Târgu Mureş are nevoie de o startegie de tineret, care va fi elaborată împreună cu cei vizaţi.

 „În calitate de candidat la primărie am prezentat un plan de acţiune care cuprinde 10 propuneri elaborate pe baza consultărilor cu diverse organizaţii de tineret.

Este nevoie de întâlniri regulate cu tinerii, precum și de elaborarea unei strategii pentru tineret. De asemenea, este nevoie să înfiinţăm un fond pentru proiecte de tineret. Trebuie să oferim o educaţie de calitate şi să-i sprijinim pe tineri în proiectele de mobilitate. Propun dezvoltarea unor spaţii comunitare pentru tineri şi transformarea unor spaţii publice potrivit nevoilor şi preferinţelor lor. Susţin înfiinţarea unei reţele de voluntariat şi proiecte de sprijin pentru tinerii dezavantajaţi. Propun să aplicăm la titlul Capitala Tineretului din România, care anul acesta este deţinut de Timişoara”, a mai adăugat Soós Zoltán.

Cel de al XI-lea punct a planului de acţiune a rămas deschis propunerilor tinerilor, ca ei să completeze propunerile anterioare cu ideile lor creative.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE