Home / Administratie / Proiecte de infrastructură pentru judeţul Mureş

Proiecte de infrastructură pentru judeţul Mureş

111Consilierii judeţeni au aprobat joi, 25 august, cu ocazia unei şedinţe ordinare de lucru, documentaţia tehnico-economică şi indicatorii tehnico-economici ai investiţiilor „Reabilitarea drumului judeţean DJ 151 Luduş – Sărmaşu – limită judeţ Bistriţa Năsăud, kilometrul 9+000 – 10+000” şi „Îmbrăcăminte uşoară rutieră pe DJ 151B Bahnea – Cund – limită judeţ Sibiu, kilometrul 29+072 – 30+922”.

Investiţii de 6,4 milioane lei

Potrivit vicepreşedintelui Ovidiu Dancu, valoarea investiţiei care vizează tronsonul de drum de pe DJ 151 este de 2.008.875 lei, iar cea a investiţiei pentru DJ 151B este de 4.431.423 lei. “Tronsonul de drum judeţean DJ 151 dintre kilometrul 9 şi kilometrul 10 este situat în apropierea localităţii Tăureni şi este în administrarea Consiliului Judeţean Mureş. Pe sectorul de drum judeţean, la kilometrul 9 + 833 se află Podul peste Pârâul de Câmpie”, a explicat Ovidiu Dancu. „Tronsonul de drum judeţean DJ 151B Bahnea – Cund kilometrul 29+072 – 30+922 se regăseşte în totalitate pe teritoriul administrativ al judeţului Mureş, între localităţile Cund şi Dumbrăveni. Din punct de vedere administrativ, acest tronson face parte din reţeaua de drumuri publice-judeţene a judeţului Mureş. Tronsonul de drum judeţean se află amplasat pe teritoriul administrativ al unităţii teritorial-administrative Bahndea, în extravilanul localităţii Cund”, a completat Ovidiu Dancu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Partidul lui Dragnea, filială și în Mureș. De ce/cine se ascunde liderul Cosmin Potor?!

Înființată în data de 19 septembrie 2021 de Codrin Ștefănescu, fost secretar general în cadrul …