Trofeele grupelor „cu soț” ale Cupei E.ON Kinder, la Craiova, 2 la Cluj și Bacău Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 836 Vizualizări

Trofeele grupelor „cu soț” ale Cupei E.ON Kinder, la Craiova, 2 la Cluj și Bacău

La sfârșitul săptămânii s-au înceheiat jocurile celor patru grupe ale celei de-a doua serii din cadrul ediției a X-a a Cupei E.ON Kinder la fotbal juniori, cea mai importantă competiție a fotbalului juvenil pe plan național. După grupele în care s-au întrecut echipele alcătuite din copii născuți în anii fără soț, între 2003 și 2009, în a doua serie s-au întâlnit formațiile alcătuite din copii născuți în anii 2002, 2004, 2006 și 2008. Câştigătoarele primei serii au fost Luceafărul Cluj, Academia Gheorghe Hagi, cu două grupe şi ACS Kinder Sângeorgiu de Mureş, iar în a doua s-au impus formațiile cluburilor Dinamyk Craiova, CFR Cluj, FC Bacău şi Luceafărul 2010 Cluj, în ordine descrescătoare.

1După cele peste 330 de partide ale ediției ediţiei aniversare a Cupei E.ON Kinder, care a reunit peste 100 de echipe, s-au acordat 24 de trofee, 24 de premii speciale, 480 de medalii, 1700 de diplome şi tot atâtea tricouri, oferite de sponsorul principal, E.ON România şi clubul organizator, ACS Kinder. Premiile au fost consistente. Trofeele individuale au constat în trofeu, diplomă și un premiu surpriză. Locul 4 a primit 5 mingi, locul al treilea 10 mingi, locul II 15 mingi, iar câștigătoarele pe grupe au primit câte un echipament complet de joc, la care s-au adăugat diplomele, medaliile și cupele celor clasate pe podium.

Surprize din partea organizatorilor

O altă surpriză din partea organizatorilor pentru fiecare copil participat la turneu a fost şedinţa foto profesională, pozele urmând să fie înscrise într-un concurs pe Facebook.com/cupaeonkinder.

2Trofeele oferite la festivitatea de premiere au fost acordate de către directorul general adjunct E.ON România Ana Maria Matei.

„Mă bucur să fiu alături de voi și vă felicit pe toți participanții pentru ceea ce ați oferit, pentru felul în care ați luptat. Putem să spunem, fără să greşim, că timp de două săptămâni Târgu Mureşul a fost capitala fotbalului pentru copii. Toți merită felicitări pentru spectacolul sportiv oferit, pentru emoţii, bucurii, pentru că ne-au arătat că pot fi câștigători, dar şi că pot accepta pierderea unui joc. Ați încheiat uneori cu lacrimi, de bucurie sau tristețe. Toţi aceşti copii minunaţi merită să fie respectaţi şi iubiţi, iar părinții și antrenorii care le sunt alături la bine și la greu merită tot respectul pentru că înțeleg faptul că sportul este foarte important pentru dezvoltarea lor. E.ON România este de zece ani alături de această competiție şi cu siguranţă ne vom întâlni şi la ediţiile următoare. Este o promisiune pe care o facem cu toată sinceritatea. Pe de altă parte, mulțumim celor care ne-au fost alături în toți acești ani, clubului ACS Kinder și firmei SportLife. E.ON sprijină atât sportul, cât și educația și acum, înaitea înaintea începerii noului an școlar vă sfătuiesc să aveți aceeași dăruire și pasiune și la școală, să învățați cu aceeași ambiție de care ați dat dovadă pe teren”, au fost cuvintele directoarei general adjunct E.ON.

Un mesaj participanților a transmis și unul dintre cei mai importanți jucători pe care i-a oferit fotbalul mureșean, fostul internațional Hajnal Gyuszi, în calitate de reprezentant zonal pentru fotbalul juvenil al Federaţiei Române de Fotbal.

„Mulţumim pentru participare, atât copiiilor, cât și antrenorilor și, nu în ultimul rând, celor care la această vârstă sunt principalii sponsori, părinții. Federaţia Română de Fotbal este mândră de cele 105 echipe care au concurat la Cupa E.ON Kinder. Mă uit acum la acești copii și spun că viitorul fotbalului este asigurat dacă avem grijă de ei. Este prematur să ne exprimăm, dar la această vârstă este prea mare presiune pe acești copii. Ceea ce contează cu adevărat este participarea, iar dacă acum îi vedem aici pe acești copii talentați, numai de noi depinde ca și peste câțiva ani să-i vedem tot aici, să-i vedem pe teren, să nu pierdem alte generații, așa cum s-a petrecut în ultimii ani”, a declarat fostul internațional.

4Dacă în seria celor din anii impari echipele mureșene au câștigat la categoria 2003 prin ACS Kinder și s-a mai obținut un loc 3 pe podium prin ASA, la grupele pare mureșenii au urcat de trei ori pe podium, dintre care două premiere. La cea mai mare grupă a competiției, 2002, echipa LPS Târgu-Mureș a antrenorului Iuliu Beleni a câștigat finala mică, iar la grupa 2006, a doua premieră pe podium, locul 3 pentru Atletic Kids Gurghiu, serie la care ACS Kinder a câștigat argintul.

Rezultatele seriei a doua a turneului Cupei E.ON Kinder, grupele de copii născuți în anii pari.

Categoria 2002

Clasament general

  1. Dinamyc Craiova
  2. Farul Constanța
  3. LPS Târgu-Mureș
  4. Kids Tâmpa Brașov

Premii speciale:

Darius Badea (Dinamyc)- golgheter

Robert Răileanu (Farul)- cel mai bun portar

Mihai Stan (Dinamyc)- jucătorul finalei

Categoria 2004

Clasament general

  1. CFR Cluj
  2. Academia Gheorghe Hagi
  3. Comstar Vaslui
  4. Atletico Madrid București

Premii speciale:

Ionuț Nistor (Junior Suceava)- golgheter

Petru Testa (Atletico)- cel mai bun portar

Tudor Cociș (CFR)- jucătorul finalei

Categoria 2006

Clasament general

  1. FC Bacău
  2. ACS Kinder Sângeorgiu de Mureș
  3. Atletic Kids Gurghiu
  4. Farul Constanța

Premii speciale

Alberto Epure (CSM Focșani)- golgheter

Luca Cișăreanu (FC Bacău)- cel mai bun portar

Nicholas Horvat (FC Bacău)- jucătorul finalei

Categoria 2008

Clasament general:

  1. Luceafărul 2010 Cluj
  2. Steaua București
  3. Interstar Sibiu
  4. FC Dănuț Coman

Premii speciale:

Vasile Luca (Steaua)- golgheter

Iustin Pop (Luceafărul)- cel mai bun portar

David Gubău (Luceafărul)- jucătorul finalei

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE