Peste 1.500 de joburi și oportunități diverse, la Târgul de Cariere Târgu-Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 620 Vizualizări

Peste 1.500 de joburi și oportunități diverse, la Târgul de Cariere Târgu-Mureș

30 de companii și organizații recrutează sâmbătă, 5 noiembrie, la Târgul de Cariere de la Târgu-Mureș. Acestea au disponibile peste 1.500 de locuri de muncă, la care se adaugă internshipuri și stagii de practică.

Ne bucurăm că revenim la Târgu-Mureș cu oferte variate pentru cei care vor să facă următorul pas în carieră. Pe lângă cele peste 1.500 de joburi disponibile, îi așteptăm pe candidați să descopere internshipurile și stagiile din cadrul companiile și organizațiilor participante și să intre în tombola Pegas. Locurile de muncă sunt atât în Târgu-Mureș, cât și în alte orașe. Intrați pe www.targuldecariere.ro, pentru a vedea ce oportunități de carieră există la TdC”, spune Corina Brândușan, PR Managerul Târgului de Cariere.

Cele peste 1.500 de joburi disponibile se adresează în special tinerilor cu studii superioare sau în curs de finalizare și sunt în domenii precum IT, inginerie, industria tehnică, servicii, consultanță, servicii financiare, marketing, turism, auto&automotive, retail și altele.

Background-ul tehnic reprezintă primul element pe care îl analizăm în momentul vizualizării unui CV. În funcție de tipul rolului pentru care recrutăm și nivelul de experiență cerut, putem discuta despre alte criterii printre care parcursul profesional, în special complexitatea și diversitatea proiectelor în care au fost implicați potențialii noștri viitori colegi, tool-urile cunoscute de ei și, în unele cazuri, competențele lor lingvistice„, afirmă reprezentanții BMT Group.

Lidl continuă seria participărilor la Târgul de Cariere și vine cu o ofertă amplă și diversificată de joburi disponibile, cu atât mai mult cu cât retailerul va inaugura centrul logistic de la Lugoj în această toamnă. Compania caută colegi interesați de activități cât mai variate și motivați de învățarea continuă și de oportunități de dezvoltare în carieră, atât în cadrul magazinelor, cât și pentru echipele din depozite și sediul central.

CIE Matricon are disponibile peste 20 de posturi: electricieni, reglori CNC, frezori, funcționari administrativi și oferă oportunități de practică în cadrul mai multor departamente: HR, achiziții, producție și altele.

Vizăm atât candidați junior, la început de carieră, cât și middle și senior. În acest sezon ne întâmpinăm candidații cu poziții vacante pentru ingineri, gestionari comenzi în SAP, dar și reprezentanți Customer Service„, precizează recrutorii Hirschmann Automotive.

Oportunități importante de angajare au și companiile Continental, CSi România, msg systems Romania, Schaeffler, Stefanini. În plus, la Târgul de Cariere de la Târgu-Mureș participă AAGES Ltd, Adecco, AIESEC, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Mureș, Azomureș, Deutsche Grundriss AG, Global Art Production, IRUM, Kastamonu, KFC, McDonald’s, Romcab, STA Travel, Star Transmission & Star Assembly, Total Stay Group, Universitatea „Petru Maior” Târgu-Mureș, Vinci Energies, WestJobs Recruitment.

Bea-ți cafeaua la TdC și câștigă o bicicletă Pegas

Candidații care participă la Târgul de Cariere și dau like paginii de Facebook Târgul de Cariere primesc din partea organizatorilor un ceai sau o cafea.

În plus, participanții se pot înscrie în tombola TdC la care pot câștiga o bicicletă Pegas. Pentru a intra în concurs participanții trebuie să vină la Târgul de Cariere, să-și facă o poză cu bicicleta Pegas de la târg și să posteze fotografia pe profilul lor de Facebook folosing hashtagul #TdC&bike. Câștigătorul va fi stabilit prin tragere la sorți, la finalul sezonului de toamnă TdC.

Târgul de Cariere are loc sâmbătă, 5 noiembrie, Teatrul Național din Târgu-Mureș, între orele 10:00 și 19:00. Intrarea este liberă. Detalii găsiți pe http://www.targuldecariere.ro/targu-mures/.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE