Share

Home / Administratie / Frig în Căminul Cultural Ghindari, totul ok în Chibed

Frig în Căminul Cultural Ghindari, totul ok în Chibed

O statuie în fața Căminului Cultural din Ghindari amintește de trecutele secole. Vreo șase. Acum însă, la Ghindari, la secția nr. 387, amenajată în cămin, o sobă cu lemne nu reușește să facă față frigului de afară, iar membrii secției de votare stau cu hainele de iarnă pe ei ca să nu tremure. Încăperea nu e prietenoasă nici din cauza luminii slabe. Însă oamenii se comportă drăguț. Președintele secției de votare, Péter Ödön Géza, ne răspunde la întrebările deja standard: 1207 de persoane pe listele electorale permanente, 130 votaseră pe la 12.30, 5 pe lista suplimentară, nicio solicitare de urnă mobilă până la acea oră și niciun incident. În total, în secțiile de votare din comună erau așteptate la urne 2542 de alegători.

La Chibed, următoarea comună de pe axa DN 13 A, la secția de votare 307, Madaras Gabriela, ne privește ușor suspicios, dar ne pune la dispoziție datele. 1352 de persoane înscrise în listele electorale permanente, se prezentaseră până aproape de ora 13 – 160 de persoane, dintre care 7 pe lista suplimentară. 10 alegători au făcut cerere pentru urna mobilă. Despre vreun incident: “Mulțumesc, nu”, a venit răspunsul care ne-a plăcut.

1359 de votanți figurau pe listele electorale permanente în Chibed.

Ligia VORO

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

ASCOTID Trail Race revine cu cea de-a V-a ediție!

Asociația Copiilor și Tinerilor Diabetici Mureș organizează în 29 septembrie la Platoul Cornești din Târgu …

Share
Share