Share

Home / Administratie / Schmidt Lorand renunţă la conducerea DGASPC Mureş

Schmidt Lorand renunţă la conducerea DGASPC Mureş

Directorul general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Mureş, Schmidt Lorand, şi-a dat demisia din funcţie pentru a-şi continua activitatea la Spitalul din Călugăreni, instituţie subordonată DGASPC Mureş.

Demisia a fost anunţată miercuri, 21 decembrie, cu ocazia unei şedinţe ordinare a Consiliului Judeţean Mureş. „Mai multe lucruri m-au determinat să îmi dau demisia, multifactorial ca să spun, pe de o parte simt că nu reuşesc să realizez toate cele ce mi-am propus aici, la Direcţie, din păcate de câtva timp nu reuşim, sau cel puţin eu nu reuşesc să ating acele rezultate pe care ni le-am propus sau ni le propunem pentru fiecare an. Greutăţile de zi cu zi, nu pot să neg, problematica foarte complexă a activităţii care ne copleşeşte sau cel puţin pe mine mă afectează într-un fel. Un alt motiv este că se iveşte acum o posibilitate să lucrez într-o altă instituţie, tot socială. Nu voi părăsi acest domeniu de asistenţă socială”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Schmidt Lorand. „Sunt în perioada de preaviz, urmează ca după 16 ianuarie să mă angajez la noul serviciu”, a adăugat Schmidt Lorand.

Preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Péter Ferenc, a precizat că în termen de 30 de zile la conducerea DGASPC Mureş va fi numit un nou director general. „Domnul Schmidt deja a dat un concurs pentru postul de medic la Spitalul din Călugăreni şi astfel şi-a dat demisia din funcţia de director al Direcţiei (DGASPC – n.r.), ceea ce înseamnă că în 30 de zile trebuie să numim un director interimar la Direcţie, iar el în 30 de zile va prelua postul de la Spitalul din Călugăreni”, a precizat Péter Ferenc.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Președintele CJ Mureș cere Guvernului ”soluții legislative” în criza urșilor

Președintele Consiliului Județean (CJ) Mureș, Péter Ferenc, a publicat marți, 19 noiembrie, pe pagina sa …

Share
Share