Home / Administratie / Nu rataţi în Zi de Zi de luni, 6 februarie! Interviu cu general de brigadă Mircea-Dan Şuta, comandantul Brigăzii 6 Operaţii Speciale „Mihai Viteazul” Târgu-Mureş

Nu rataţi în Zi de Zi de luni, 6 februarie! Interviu cu general de brigadă Mircea-Dan Şuta, comandantul Brigăzii 6 Operaţii Speciale „Mihai Viteazul” Târgu-Mureş

Cotidianul Zi de Zi vă propune în ediţia de luni, 6 februarie, un interviu cu generalul de brigadă Mircea-Dan Şuta, comandantul Brigăzii 6 Operaţii Speciale „Mihai Viteazul” Târgu-Mureş, realizat cu ocazia trecerii acestuia în rezervă.

Cum era Mircea-Dan Şuta la vârsta de 18 ani, cu ce gânduri a început cariera militară şi care au fost valorile respectate de generalul de brigadă care a coordonat activitatea Brigăzii 6 Operaţii Speciale „Mihai Viteazul” Târgu-Mureş, puteţi afla numai citind interviul special din ediţia de luni, 6 februarie, a cotidianului Zi de Zi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cazuri noi de muncă nedeclarată

Inspectorii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Mureş au efectuat, în cursul lunii ianuarie, …