Share

Home / Slider / Sute de locuri de muncă vacante declarate pentru Bursa Locurilor de Muncă

Sute de locuri de muncă vacante declarate pentru Bursa Locurilor de Muncă

 

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă ( AJOFM) Mureş va organiza Bursa Generală a Locurilor de Muncă, în data de 7 aprilie, începând cu ora 9,00, în următoarele locaţii:

–        Târgu Mureş, Centrul Cultural „Mihai Eminescu”, str. Nicolae Grigorescu, nr. 19;

–        Reghin, Casa de Cultură a Tineretului George Enescu, str. Republicii, nr. 12;

–        Târnăveni, la sediul punctului de lucru din str. Vasile Milea, nr. 2;

–        Sighișoara, Hotel Korona, str. Zaharia Boiu, nr.12-14;

–     Luduș, la sediul punctului de lucru din str. Republicii, nr. 43;

–     Sovata, la sediul punctului de lucru din str. Trandafirilor, nr. 25.

La acest evenimet și-au anunțat participarea până la această dată 44 agenți economici mureşeni care vor pune la dispoziție 646 locuri de muncă, (Tîrgu Mureş–195; Reghin – 110; Târnăveni–165; Sighișoara–120; Luduș – 56), din care 12 de locuri de muncă sunt pentru persoanele cu studii superioare.

Meseriile oferite de angajatorii mureșeni sunt:  lucrător comercial, ospătar, șofer tir, bucătar, lucrător în alimentație publică, confecționer asamblor articole textile, muncitor cablaje,  turnător produse ceramice, operator CNC, muncitor necalificat, muncitor necalificat la montarea și asamblarea pieselor, etc,  iar pentru persoane cu studii superioare: inginer producție, inginer proiectare, inginer topograf,  manager vânzări, economist, subinginer automatizari.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional, având drept obiectiv creșterea gradului de ocupare prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă se vor întâlni în mod direct cu angajatorii și vor lua contact cu cerințele agenților economici precum și cu oferta de locuri de muncă vacante.

Acțiunea urmărește informarea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă cu privire la măsurile destinate stimulării ocupării forței de muncă de care pot beneficia gratuit prin intermediul serviciului public de ocupare, potrivit informațiilor furnizate de Gheorghe Ștef, director executiv AJOFM Mureș.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Programul și regulile de acces la concertul Metallica de pe Arena Națională

Se apropie unul dintre cele mai așteptate concerte ale anului în România. Pe 14 august, …

Share
Share