Start la înscrieri la Mureș Half Marathon 2017 Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 571 Vizualizări

Start la înscrieri la Mureș Half Marathon 2017

Asociația Mureș Runners, în parteneriat cu Primăria municipiului Târgu-Mureş şi Consiliul Local Târgu-Mureş, a deschis înscrierile pentru cea de a doua ediţie a Mureş Half Marathon, eveniment care va avea loc duminică, 7 mai, prin intermediul căruia participanţii sunt invitaţi să descopere împreună Târgu-Mureşul în alergare.

Alergare prin tot oraşul

În cadrul unui traseu de asfalt și piatră cubică, Mureș Half Marathon va purta pașii alergătorilor prin cele mai reprezentative puncte ale orașului, precizează organizatorii. „Luăm startul din Piața Teatrului, parcurgem centrul istoric și cultural, Piața Trandafirilor, descoperim clădirile emblematice ale urbei, ajungem la Cetatea Medievală, și continuăm să alergăm prin cartierele noi ale orașului”, a menţionat Vasi Barbu, preşedintele Mureş Runners şi director al cursei.
Experiența Mureș Half Marathon este mai mult decât o cursă de alergare. Participanții vor descoperi latura culturală a orașului încă de la ridicarea kiturilor de participare, care va avea loc în foaierul Teatrului Național din Târgu-Mureș. ”Ne dorim ca Mureș Half Marathon să fie locul și timpul în care oamenii se întâlnesc și se bucură de lucruri frumoase: o alergare alături de prieteni și alți pasionați de mișcare, un pas în plus pentru sănătatea lor personală, o descoperire a tot ce are Târgu-Mureșul mai frumos de dăruit în cea mai vie perioadă a anului”, a declarat Vasi Barbu.

112

5 probe…

Participanții se pot înscrie la oricare dintre cele 5 probe ale competiției: Semimaraton (21 km), Semimaraton Ștafetă (4 participanți x 5 km fiecare), Cursa Individuală de 10 km, Herlitz Cursa Adolescenților (2 km) şi Herlitz Kids RUN (1 km). „Credem că mișcarea și sportul aduc sănătate în viețile noastre indiferent de vârstă. Astfel am creat evenimentul în mod special pentru a oferi plăcerea de a participa copiilor, adulților activi, cât și seniorilor”, a explicat Vasi Barbu.
… şi 3 ambasadori
Ambasadorii evenimentului vor fi Nicolae Soare – finalist în cadrul probei de maraton a Jocurilor Olimpice din anul 2016, Tiberiu Useriu – câștigătorul celui mai greu maraton din lume, 6.633 Arctic Ultra, pe care l-a denumit “cursa vieții” şi Irina – Daniela Constantinescu – blogger sportiv la IubescSportul.ro, maratonistă și ultramaratonistă,

Detalii suplimentare pot fi obţinute pe site-ul www.mureshalfmarathon.ro.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE