Home / Mica publicitate / Anunţ! Licitaţie publică deschisă cu ofertă prin strigare pentru închirierea păşunilor din domeniul public al comunei Deda

Anunţ! Licitaţie publică deschisă cu ofertă prin strigare pentru închirierea păşunilor din domeniul public al comunei Deda

Distribuie

Consiliul local al Comunei Deda, prin reprezentant al Comunei – Cadar Lucreţia – Primar cu sediul în loc. Deda, Str. Principală, nr. 175 jud. Mureş, Tel./fax: 0265/556312, e-mail: deda@cjmures.ro organizează procedura de licitaţie publică cu ofertă prin strigare pentru închirierea terenurilor având categoria de folosinţă păşune din domeniul public al Comunei Deda, judeţul Mureş.

Trupurile de păşune care fac obiectul inchirierii se regăsesc în domeniul public al comunei Deda, judeţul Mureş. Trupurile de păşune (loturile) supuse procedurii de licitaţie publică cu ofertă prin strigare se regăsec în documentaţia de licitaţie.

Documentaţia de licitaţie se poate obţine, contra cost, de la sediul primăriei Comunei Deda începând cu data de 13.04.2017, ora 10.00, contravaloarea unei documentații de licitație este de 50 de lei, care se vor achita la casieria Primăriei comunei Deda.

Garanţia de participare la licitaţie este prevăzută în cadrul documentaţie de licitaţie pentru fiecare lot în parte.

Ofertele se depun la sediul Primăriei Comunei Deda, Str. Principală, nr. 175, judeţul Mureş, Termenul limită de depunere a ofertelor este 25.04.2017 ora 10.00.

Licitaţia va avea loc în data de 25.04.2017 începând cu ora 10.30 şi se va desfăşura în două etape conform prevederilor din documentaţia de licitaţie, astfel:

  1. Preselecţia – etapa în care se vor verifica documentele de calificare solicitate prin documentaţia de atribuire şi în urma căreia se vor stabilii ofertanţii eligibili;

  2. Licitaţia propriu-zisă – etapă in care ofertaţii calificaţi în urma etapei 1 vor oferta având în vedere preţul de pornire al licitaţiei şi pasul de licitare stabilit conform documentaţiei de atribuire.

Primar,

Cadar Lucreţia


De asemenea, verificati

Comunicat de presă – Gradinița nr. 5 Reghin

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.