Ioana Maria Moldovan, în aşteptarea berzei Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1191 Vizualizări

Ioana Maria Moldovan, în aşteptarea berzei

Cunoscuta jurnalistă Ioana Maria Moldovan a anunţat, într-un interviu acordat publicaţiei „OK Magazine” că va deveni mămică. Actuala prezentatoare a emisiunii „Focus din inima României” de la Prima TV a mai dezvăluit că urmează să se căsătorească cu partenerul ei, Marian Galeş, alături de care trăieşte o frumoasă poveste de iubire de 12 ani.

“Simt că e timpul să devin mămică”

“Îmi plac poveştile fru­moase. Am spus vreo zece ani poveşti adevă­rate. Acum şi în povestea mea frumoasă de viaţă apare o minune pe care ne-am dorit-o foarte mult timp: o să avem un copil”, a spus, în prima parte a interviului, vedeta de televiziune originară din Târgu-Mureş, care are în CV şi postul de prezentatoare a emisiunii “Poveştiri” de la Acasă TV.

“Simt că e timpul să devin mămică. Iubesc prea mult copiii ca să mai amân momentul. Şi eu, şi Marian ne dorim asta. Şi pentru că în certificatul de naştere al copilului vrem să apărem cu acelaşi nume, înainte să vină cel mic pe lume ne vom cununa. Mireasă nu mă văd, dar pe la Starea Civilă am să trec”, a mai dezvăluit Ioana Maria Moldovan.

Vedeta de la Prima TV a povestit şi cum a reacţionat în momentul în care a aflat că este însărcinată. “Ne pregăteam să mergem la Braşov. M-am dus la un consult de rutină şi doctoriţa Raluca uzum mi-a spus că are o veste mare. Sunt nişte momente cu care rămâi. Am plans când am aflat, de ce să nu recunosc…”, a mărturisit Ioana Maria Moldovan.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE