Actorii Raisa Ané și Csaba Ciugulitu au fost premiați cu „Aplauze” Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 273 Vizualizări

Actorii Raisa Ané și Csaba Ciugulitu au fost premiați cu „Aplauze”

Raisa Ané și Csaba Ciugulitu au primit Premiul „Aplauze” pentru cele mai multe prezențe pe scena Teatrului Național Târgu-Mureș, Compania „Liviu Rebreanu”, în stagiunea 2016-2017. Celor doi actori li s-au înmânat premiile de către Gáspárik Attila, directorul executiv al Teatrului Național, la finalul premierei spectacolului „Cartea junglei” în regia Oanei Leahu, care a deschis noua stagiune sâmbătă, 7 octombrie, pe scena Sălii Mari.

„În zece ani de când sunt în Târgu-Mureș este pentru a doua oară când câștig acest premiu. Sincer, nu am reținut câte repetiții și spectacole am avut în stagiunea 2016-2017, dar nu asta este important, important este că fac ceea ce știu eu cel mai bine, și o fac din plăcere. Mă bucur de acest premiu, dar eu cred că acest premiu este al trupei. Fără ei nu aș fi ceea ce sunt. Ei mă inspiră, mă încarcă, îmi dau putere. Mulțumesc, gașcă!” a declarat Csaba Ciugulitu în exclusivitate pentru Zi de zi.

Raisa Ané a fost la fel de bucuroasă și de emoționată. Ce a simțit actrița? „Surpriză. Bucurie. Recunoștință din partea echipei din care fac parte. Sentiment de apartenență. Și, desigur, întrebarea: cât de valoros este volumul muncii mele? Recompensarea volumului de muncă mă face, în primul rând, să mă simt utilă acestei echipe și, în al doilea rând, mă responsabilizează.”

Andrei VORNICU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE