„O scrisoare pierdută. Prea multă vorbărie”  participă la Festivalul Internațional de Teatru „Povești” de la Alba Iulia Comunicate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 178 Vizualizări

„O scrisoare pierdută. Prea multă vorbărie” participă la Festivalul Internațional de Teatru „Povești” de la Alba Iulia

Spectacolul Companiei Liviu Rebreanu, „O scrisoare pierdută. Prea multă vorbărie” după I. L. Caragiale, regia Gavril Cadariu, va fi prezent, în perioada 12-14 octombrie 2017, la Festivalul Internațional de Teatru „Povești” de la Alba Iulia.

Actorii Teatrului Național Târgu-Mureș vor susține o reprezentație cu acest spectacol vineri 13 octombrie 2017, de la ora 18:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, se arată într-un comunicat emis de către Biroul P.R. al Companiei Liviu Rebreanu.

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” Alba Iulia 2017 este cel mai important eveniment cultural din județul Alba și are în program spectacole pentru toate vârstele, conferințe, ateliere, lansări de carte, motiv pentru care și biletele se vând ca „pâinea caldă”.

Ca în fiecare an, programul include spectacole de teatru non-verbal, verbal sau intens verbal, de animaţie pentru adulţi, de teatru-dans, de coregrafie, de teatru cu elemente de clovnerie şi divertisment explicit, aşadar o ofertă variată de nuanţe şi limbaje scenice. Dintre titluri, menționăm: „A douăsprezecea noapte” (r. Victor Ioan Frunză), „Noapte pariziană” (r. Daniel Pop), „Furtuna” (r. Cristian Pepino), „Freak Show” (r. Florin Piersic Jr.), „Amantul” (r. Vlad Stănescu), „All Inclusive” (r. Vlad Zamfirescu), „#Emojiplay” (r. Gigi Căciuleanu) sau „Soldatul de ciocolată” (r. Andrei Șerban).

Spectacolele festivalului, 22 în total, sunt producții atât din România (București, Galați, Târgu-Mureș, Brașov, Craiova, Arad), cât și din străinătate (Franța, Italia, Bulgaria, Republica Moldova).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE