Home / Comunicate / Anunț acord de mediu, satul Sălcud

Anunț acord de mediu, satul Sălcud

Orașul Iernut anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Extindere rețea de canalizare menajeră, stație de epurare și branșamente la rețelele de apă și canalizare în satul Sălcud, UAT Iernut, județul Mureș”, amplasat în Orașul Iernut, satul  Sălcud, sector extravilan și intravilan.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, str. Podeni, nr. 10, Tg. Mureș, județul Mureș, zilnic, de luni până vineri, între orele 9–13 și la sediul Primăriei Orașului Iernut, Piața 1 decembrie 1918, nr. 9, județ Mureș, în zilele de luni–vineri, între orele 9-13.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, str. Podeni, nr. 10, Tg. Mureș, județul Mureș, zilnic de luni–vineri, între orele 9–13.

Citeste si:  Comunicat de presă - Finalizare proiect Comuna Miheșu de Câmpie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Suma de 1,5 miliarde de lei a fost alocată pentru dezvoltarea județului Mureș

Proiectele care vor fi finanțate prin programul PNDL 3- Anghel Saligny la nivelul județului Mureș …