Home / Invatamant / Parteneriat între SmartDreamers şi mai multe universități. Platformă de recrutare pentru studenți și companii

Parteneriat între SmartDreamers şi mai multe universități. Platformă de recrutare pentru studenți și companii

Studenții au şansa de a-şi găsi mai ușor un internship în timpul facultății și un loc de muncă la terminarea studiilor, ca urmare a unui proiect în care s-au implicat universități importante din România. De asemenea, companiile au ocazia să promoveze gratuit joburile pe site-ul instituțiilor de învățământ.

Interacţiunea dintre cere şi ofertă, simplificată

Universitatea “Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca, Universitatea din Craiova, Universitatea “Petru Maior” din Târgu-Mureș, Universitatea Ovidius din Contanța și Universitatea “Spiru Haret” sunt primele instituții de învățământ care pun la dispoziția studenților și companiilor un instrument menit să simplifice interacțiunea dintre cererea și oferta de muncă.

“Ne bucurăm să anunțăm că începând din această toamnă, Universitatea “Babes-Bolyai” în parteneriat cu SmartDreamers oferă studenților o platformă unde aceștia pot găsi locuri de muncă full time și part time. Ne dorim să venim în sprijinul tinerilor, oferindu-le oportunități de angajare care să completeze studiile și să îi ajute să câștige experiență în domeniul dorit, fără a neglija traseul academic”, afirmă Oana Ghimbuluț, psiholog în cadrul Centrului de Carieră al Universității “Babes Bolyai”.

Aplicaţie gratuită

Aplicația de recrutare care permite companiilor să posteze un anunț de job, iar studenților să aplice la o poziție – toate pe site-ul universității din care aceștia fac parte – a fost dezvoltată și oferită gratuit de către platforma de recrutare SmartDreamers, www.smartdreamers.ro, în cadrul unui proiect inițiat de compania din Târgu-Mureș în vara acestui an.

“Dezvoltarea unei aplicații de recrutare pentru universități implică costuri mari și o perioadă de timp destul de îndelungată. Noi am văzut o oportunitate de a oferi know-how-ul nostru, prin dezvoltarea unei aplicații ușor de instalat pe site-ul universității, coroborat cu functionalități de recrutare avansate. Toate acestea, în mod gratuit, pentru a simplifica accesul studenților la cele mai bune joburi și internship-uri”, explică Adrian Cernat, CEO și fondator SmartDreamers.

Potrivit reprezentanţilor SmartDreamers, numărul universităților din România și regiunea Europei Centrale și de Est care se vor alătura acestui proiect va crește până la finalul anului.

Anunţurile de angajare pot fi vizualizate la următoarele adrese web:

– Universitatea “Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca – http://bit.ly/2kyUAQ5

– Universitatea din Craiova – http://bit.ly/2fVPHeR

– Universitatea “Petru Maior” din Târgu Mureș – http://bit.ly/2wIeREE

– Universitatea “Ovidius” din Contanța – http://bit.ly/2f8qAp0

– Universitatea “Spiru Haret” – http://bit.ly/2yTjlsn

Universitățile care vor să devină parteneri în acest proiect, pot solicita primirea aplicației, în mod gratuit, pe următoarea pagina web: http://bit.ly/2i0PTh8

Despre SmartDreamers

SmartDreamers este platforma de recrutare online înființată în anul 2014, care colaborează cu peste 3.000 de companii din CEE, printre care se numără IBM, Emerson, Deutsche Bank, Vodafone, Orange, Adidas, Accenture, PepsiCO și P&G. În 2016, SmartDreamers a obținut titlul de “Startup-ul Anului” în România, iar în anul 2017 titlul de “Cea mai inovatoare soluție de recrutare pentru tineri” la HR Oscar Ungaria. Startup-ul a obținut până în prezent investiții de 1 milion de euro, cea mai recentă aparținând 3TS Catalyst România.

(Redacţia)

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

ULTIMA ORĂ! Cadre medicale din Mureș depistate cu COVID-19!

De la începutul pandemiei de coronavirus şi până luni, 6 iulie, un număr de 113 …