Home / Comunicate / „Şcoala nevestelor” stârnește noi hohote de râs la Sala Mare
Imagine din spectacol (Foto: Cristina Gânj)

„Şcoala nevestelor” stârnește noi hohote de râs la Sala Mare

Spectacolul „Şcoala nevestelor” de Molière, în regia lui Cristian Juncu, scenografia lui Cosmin Ardeleanu şi coregrafia lui Bordas Attila, este programat sâmbătă, 9 decembrie 2017, de la ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului Național Târgu-Mureș.

Spectacolul „Şcoala nevestelor” îi are în distribuţie pe actorii Nicu Mihoc, Ale Țifrea, Cristian Iorga, Dan Rădulescu, Anca Loghin, Csaba Ciugulitu, Ion Vântu şi Luchian Pantea, se anunță într-un comunicat emis de către Biroul de P.R. al Companiei „Liviu Rebreanu”.

„Şcoala nevestelor” este în cea de a șasea stagiune în repertoriul Companiei „Liviu Rebreanu” a Teatrului Național Târgu-Mureș și a participat până acum la Festivalul Național de Teatru București, Festivalul Internațional de Teatru „Povești” Alba Iulia, Festivalul de Teatru Clasic Arad, Festivalul de Teatru Ploiești, Festivalul Național de Umor „Constantin Tănase” Vaslui.

„Şcoala nevestelor” este o satiră acidă la adresa cuplurilor în care diferenţa de vârstă depăşea limita bunului-simţ. Molière și-a pus în valoare talentul comic pentru a elabora o adevărată ştiinţă despre om şi despre viaţă, comedia interesând în special prin contrapunctul delicat şi uneori patetic dintre Arnolphe şi Agnes. Arnolphe şi-a crescut copila „de suflet” ferită de privirile oricărei alte fiinţe, vrând să şi-o păstreze pentru sine şi să fie sigur de supunerea şi fidelitatea ei. Agnes, în schimb, încearcă să scape de această soartă şi e gata să se arunce în braţele unui soţ tânăr şi frumos.

Biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate de luni până vineri între orele 12:00 şi 17:30 la Agenţia de Bilete a Palatului Culturii (telefon 0265 261 420, 0372 758 230) sau la casa de bilete a teatrului de luni până vineri între orele 9:00 şi 15:00 (telefon 0365 806 865) şi online: www.biletmaster.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Începere proiect- Finanțat prin măsura Granturi pentru capital de lucru acordate IMM- urilor

60 SHARES Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share