Home / Administratie / Pregătiri pentru sezonul rece la Voivodeni

Pregătiri pentru sezonul rece la Voivodeni

Comuna Voivodeni a început pregătirile pentru deszăpezire și combaterea poleiului pe străzile din comună în perioada sezonului rece  2017-2018, pe drumul comunal DC 154 Voivodeni – Toldal, în lungime totală de 6,5 kilometri și pe principalele străzi din localitățile Voivodeni și Toldal, în lungime totală de aproximativ 15 kilometri, informează www.licitatiapublica.ro.

Lucrările la canalizare, în primăvară

Detalii suplimentare despre activitatea de deszăpezire am aflat de la Vasile Boer, primarul comunei Voivodeni.

„Cu acest proiect stăm foarte bine, avem contractul semnat, materialul antiderapant este pus, așa că suntem pregătiți pentru iarnă. Proiectul a fost finanțat din surse proprii, din bugetul local. Am alocat suma de 10.000 de lei dar depinde și de iarnă. Mai avem un proiect legat de canalizare. Procedurile de achiziții din păcate durează foarte mult, dar probabil lucrările le vom începe în primăvara anului viitor când ne permite și vremea”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Vasile Boer.

Cadastru, în pregătire

Edilul-şef al localităţii Voivodeni a trecut în revist ăşi alte proiecte care urmează să fie derulate în perioada următoare.

“Mai avem și alte proiecte de asfaltare finanțat din bugetul de stat și un alt proiect de 77.000 de euro pentru cumpărarea utilajelor. Cu anul 2017 sunt mulțumit, nu am de ce să nu fiu. Bugetul local nu ne permite să putem realiza niște proiecte dar din fonduri europene și din alte surse mai putem realiza proiecte. Realizarea cea mai mare a anului este faptul că am semnat contractul cu Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară comunei Voivodeni. Suntem una din cele opt localități care au semnat din județul Mureș”, a afirmat Vasile Boer.

Citeste si:  Mai multe străzi din Sântana de Mureș, modernizate

GÁLL Boglárka

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Consiliul Local Reghin, în formulă completă

Consilierii reghineni întruniți în prima ședință ordinară din 2022 avută loc miercuri, 12 ianuarie, au …