FOTO, VIDEO SCANDALOS: Două blocuri din cartierul Unirii, îngropate în gunoaie! Slider
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 781 Vizualizări

FOTO, VIDEO SCANDALOS: Două blocuri din cartierul Unirii, îngropate în gunoaie!

Cotidianul Zi de Zi vă prezintă o galerie foto şi un material video realizate luni, 25 decembrie, în cartierul târgumureşean Unirii, mai exact în zona blocurilor 1 şi 2 de pe Aleea Ion Mihuţ, unde cotainerele de gunoi au fost mutate chiar la intrarea în blocuri, respectiv la o distanţă foarte mică de apartamentele unor locatari.

Conform informaţiilor furnizate de un grup de cetăţeni, care de fapt ne-au şi sesizat acest caz, în urmă cu o săptămână, mai exact luni, 18 decembrie, în zona respectivă un grup de muncitori a început operaţiunea de săpare a unei gropi pentru amplasarea de containere subterane (dacă ar fi să dăm crezare aceloraşi locatari, containerele au fost amplasate într-o groapă plină cu apă…).

Operaţiunea a luat sfârşit joi, 21 decembrie, dată la care muncitorii şi-au luat tălpăşiţa şi nu au mai fost văzuţi pe acolo. Însă înainte de a pleca, “prietenii lui Dorel” au lăsat un “cadou” de Crăciun locatarilor, respectiv au mutat tomberoanele de gunoi chiar la intrările în cele două blocuri, încălcând (spunem noi) nu doar bunul simţ, ci şi normele sanitare în vigoare.

Solicităm pe această cale atât conducerii Primăriei municipiului Târgu-Mureş cât şi a firmei responsabile de manevra de sfidare a locatarilor să rezolve cât mai urgent problema, prin mutarea tomberoanelor la o distanţă decentă de blocuri, mai ales că potrivit unui afiş lipit în unul din cele două blocuri, miercuri, 27 decembrie, edilii şi-au anunţat prezenţa în zonă, la doar o stradă distanţă, la colindat…

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Este bătaie de joc din partea firmei care a început această lucrare, să vii să sapi o groapa înainte de Crăciun și să scoți toate tomberoanele și să le pui pe lângă blocuri. In plus azi dimineață pe la 4 cei de la salubritate, și venit să ducă gunoaiele și ce să vezi, le-au lăsat în ultimul hal de nu mai avea loc să treacă o mașină plus inca o grămadă de gunoaie ce erau pe lângă tomberoane le-au lăsat pe jos, rușine să le fie că ridica numai ce e in containere.

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE