Sighișoara Blues revine în martie cu ediția a 13-a Slider
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 248 Vizualizări

Sighișoara Blues revine în martie cu ediția a 13-a

Festivalul Sighișoara Blues revine la finele luni martie cu ediția a 13-a, găzduită și în acest an de sala de spectacole Mihai Eminescu. Pe parcursul a două seri, în perioada 30 – 31 martie 2018, iubitorii bluesului vor avea parte de patru concerte în cele două seri de festival, prezentate de Berti Barbera.

Ediția din acest an a festivalului va fi deschisă vineri, 30 martie, ora 19:30 cu recitalul The Silver Dimes (Olanda) urmat de Big Creek Slim (Danemarca). În seara a doua de festival , sâmbătă, 31 martie, începând cu ora 19:30 vor concerta Angelique Francis (Canada) și Eric Bibb (SUA). În cadrul celor două serii, iubitorii bluesului sunt așteptați și în foierul sălii, unde, înainte de spectacole și în pauzele (de 30 minute) dintre ele, artiștii oferă discuri, autografe și își spun poveștile de viață.

Prețul biletului pentru prima seară este de 80 de lei, respectiv 150 de lei pentru seara de duminică, 31 martie. Biletele pot fi achiziționate la recepția Hotelului Fronius Residence, la numărul de telefon 0265.779.173 sau prin e-mail la adresa contact@fronius-residence.ro. Biletele pot fi plătite în numerar sau prin ordin de plată în contul Asociației Sighișoara Blues Hospital – RO58 RZBR 0000 0600 0876 0874 Raiffeisen Bank, Agenția Sighișoara.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE