Furt calificat comis în noaptea de Revelion, rezolvat de poliţişti Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 252 Vizualizări

Furt calificat comis în noaptea de Revelion, rezolvat de poliţişti

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, au efectuat joi, 25 ianuarie, patru percheziţii domiciliare pe raza comunei Acăţari, la locuinţele unor persoane bănuite că ar fi sustras, în noaptea de Revelion, o motocicletă de cros, în valoare de aproximativ 1.500 de euro, precum şi la alte două persoane bănuite că ar fi achiziţionat bunuri provenite din infracţiuni.

Din cercetări a reieşit că cei doi tineri, de 19 şi 25 de ani, ar fi sustras, în noaptea de Revelion 2017/2018, din curtea unui imobil situat în comuna Gheorghe Doja, o motocicletă de cros. În urma activităților, poliţiştii au recuperat mai multe bunuri, în valoare de aproximativ 2.000 de lei, respectiv cinci drujbe, o motocositoare, precum şi motorul motocicletei de cros sustrase. În urma administrării probatoriului, ieri, cele două persoane au fost reținute, pentru 24 de ore”, se menţionează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Activităţile s-au desfăşurat s-au desfăşurat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş, cu sprijinul Grupării de Jandarmi Mobilă ,,Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE