Tentativă de crimă în Mureş. L-a lovit pe fiul concubinei sale în cap, de mai multe ori, cu un scaun metalic Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 5350 Vizualizări

Tentativă de crimă în Mureş. L-a lovit pe fiul concubinei sale în cap, de mai multe ori, cu un scaun metalic

Un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice l-a agresat pe fiul concubinei sale provocându-i leziuni grave în zona capului. Agresorul a fost reţinut de poliţişti, iar în prezent se află în arest preventiv, pentru o durată de 30 de zile.

Potrivit procurorului şef al Secţiei de Urmăriri Penale din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, Gheorghe Costea, „la data de 26 ianuarie 2018, în jurul orelor 20.00 – 20.30, numitul H.R., aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi în timp ce se afla la domiciliul său, l-a agresat fizic pe fiul concubinei sale, respectiv pe numitul R.C. în vârstă de 15 ani, lovindu-l pe minor de trei ori cu un scaun din metal în zona capului.”

Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe SMURD Târgu-Mureş, iar din fişa de constatare preliminară întocmită de către Institutul de Medicină Legală Târgu-Mureş a rezultat că victima „a prezentat o plagă cranio cerebrală temporo-parietală stângă, fractură craniană cu înfundare temporară stângă, contuzie hemoragică şi dilacelare cerebrală.” În acelaşi document se menţionează că leziunile traumatice „au pus în primejdie viaţa victimei” şi necesită pentru vindecare 65-70 de zile.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore în data de 27 ianuarie, iar în data de 28 ianuarie „judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Mureş a dispus arestarea preventivă a inculpatului H.R., pentru o perioadă de 30 de zile.”

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE