Share

Home / Administratie / Pas înainte pentru refacerea podului peste Pocloş – strada Secerii

Pas înainte pentru refacerea podului peste Pocloş – strada Secerii

Primăria municipiului Târgu-Mureş, titulara investiţiei „Construire pod peste pârâul Pocloş – strada Secerii”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare – fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului – de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Mureş, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Construire pod peste pârâul Pocloş – strada Secerii”, prevăzut  a se executa în municipiul Târgu-Mureş, strada Secerii fără număr.

Potrivit unui comunicat remis de Biroul de presă al Primăriei municipiului Târgu-Mureş, proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, de marţi până vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum şi la adresa web apmms.anpm.ro.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cărţi oferite gratuit de un anticariat din Târgu-Mureş!

Anticariatul Gobe, situat pe strada Secerei nr. 6 din Târgu-Mureș, organizează sâmbătă, 13 iulie, între …

Share
Share