Home / Administratie / Pas înainte pentru refacerea podului peste Pocloş – strada Secerii

Pas înainte pentru refacerea podului peste Pocloş – strada Secerii

Primăria municipiului Târgu-Mureş, titulara investiţiei „Construire pod peste pârâul Pocloş – strada Secerii”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare – fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului – de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Mureş, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Construire pod peste pârâul Pocloş – strada Secerii”, prevăzut  a se executa în municipiul Târgu-Mureş, strada Secerii fără număr.

Potrivit unui comunicat remis de Biroul de presă al Primăriei municipiului Târgu-Mureş, proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, de marţi până vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum şi la adresa web apmms.anpm.ro.

(Redacţia)Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Opțiunea alegătorilor români din afara țării în favoarea votului prin corespondență

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează printr-un comunicat de presă faptul că, pentru alegerile parlamentare din …