Home / Cultură / Teatru & Stand-up Comedy: „Toate avem aceeași poveste”

Teatru & Stand-up Comedy: „Toate avem aceeași poveste”

„Toate avem aceeași poveste” este un one-woman show care a traversat oceanul, participând la festivaluri şi având reprezentaţii în New York, Washington, Lexington Virginia. O combinaţie fericită între stand-up comedy şi teatru, care aduce în faţa spectatorilor frământările neînţelese ale femeilor, gândurile din spatele dragostei. Actriţa trece cu uşurinţă dintr-un registru în altul şi oferă momente de comedie de cea mai bună calitate, transportând spectatorii din alcov până la maternitate şi apoi într-un labirint parcă desprins din lumea lui Pan („Labirintul lui Pan”). Salturile de la o ipostază la alta (de la mimarea actului sexual, la un control medical, la imitarea iubitului care o lasă însărcinată, la maternitate, naştere şi creşterea copilului) şi interpretarea mai multor personaje (atât din zona realului, cât şi a fantasticului) fac din „Toate avem aceeași poveste” o comedie de neuitat, ce poartă un etern mesaj: neputinţa femeii de a face alegeri în viaţă, până în momentul în care renunţă la minciuna faţă de sine însăşi.

Spectacolul este jucat de Diana Roşca, iar regia e semnată de Domnica Rădulescu (Washington and Lee University)

Evenimentul este organizat de Asociația Culturală Reflector împreună cu Teatru 74 și va avea loc sâmbătă, 3 martie, ora 19:00, la Teatru 74 (Bastionul Măcelarilor). Prețul unui bilet întreg este 20 lei, iar cu reducere este 10 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sânzienele și Ziua Iei, la Muzeul Etnografic „Anton Badea”

Cu prilejul sărbătorii de Sânziene, Muzeul Etnografic „Anton Badea” din Reghin invită publicul larg la …