Home / Slider / Candidați și locuri de muncă în HoReCa

Candidați și locuri de muncă în HoReCa

Numărul de locuri de muncă în domeniul HoReCa a crescut de patru ori comparativ cu oferta de la începutul anului trecut comparativ statisticilor efectuate de BestJobs.

Potrivit informaţiilor furnizate de Hermina Man, PR Manager BestJobs, cele mai multe oferte sunt pentru ospătari (126 de anunțuri), bucătari (118 anunțuri), barmani/barista (110 anunțuri), patiseri/cofetari (79 de anunțuri), recepționeri (71 de anunțuri), cameriste (65 de anunțuri), manageri de restaurant sau de hotel (37 de anunțuri) și șefi de sală (24 de anunțuri).

“În ceea ce privește repartizarea acestor joburi pe orașe, capitala are cele mai multe oferte, fiind urmată de Cluj-Napoca, Brașov, Timișoara și Constanța”, a precizat Hermina Man.Oferta de joburi include și anunțuri din străinătate.

“Candidații interesați pot aplica acum în Germania (27 de anunțuri) pe pozițiile de bucătar și ospătar, în Franța (12 anunțuri) la ofertele pentru bucătari, barmani și cameriste, în Ungaria (9 anunțuri) ca și barmani și în Marea Britanie (9 anunțuri) unde se caută în special bucătari”, a transmis Hermina Man.

La rândul lor, companiile pot alege din rândul candidaților calificați și cu experiență în domeniul HoReCa. Pe platforma BestJobs există CV-urile a 11.412 de bucătari, 6.655 de patiseri/ cofetari, 35.734 de ospătari, 28.893 de barmani, 3.939 de cameriste și 11.144 de recepționeri.

“Cei mai mulți candidați sunt în București, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Constanța, Ploiești și Galați”, a menţionat Hermina Man.

(Redacţia)

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

IMPORTANT! Precizări despre activitatea de testare Covid-19 la UMFST Târgu-Mureș!

Biroul de presă al Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George Emil Palade” …