Share

Home / Slider / Ajutoare de deces de circa 4 milioane euro plătite în 2017, în Mureş!

Ajutoare de deces de circa 4 milioane euro plătite în 2017, în Mureş!

În decursul anului trecut, la nivelul Casei Judeţene de Pensii Mureş au fost înregistrate 5.949 de cereri de acordare a ajutoarelor de deces. Potrivit directorului executiv al instituţiei, ec. Eugenia Neagoe, prestaţiile au fost plătite în funcţie de categoria acestora, pentru persoane care aveau calitatea de pensionari sau membrii de familie ai acestora, respectiv pentru persoane care au avut calitatea de asiguraţi.

„Au fost plătite prestaţii după cum urmează: 5.923 de ajutoare plătite din bugetul asigurărilor sociale de stat cu o valoare totală de 17.793.116 lei, 5 ajutoare acordate pentru pensionarii IOVR, din bugetul de stat, cu o valoare totală de 15.655 lei, 5 ajutoare plătite din bugetul fondului pentru accidente de muncă şi boli profesionale cu o valoare de 94.672 lei şi pentru persoanele care au avut calitatea de asiguraţi 16 ajutoare plătite din bugetul asigurărilor sociale de stat, cu o valoare totală de 45.598 lei”, a afirmat ec. Eugenia Neagoe, cu ocazia şedinţei Colegiului Prefectural Mureş de miercuri, 28 martie.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Conducea, băut, un vehicul cu număr fals de înmatriculare

În data de 21 iulie, în jurul orei 12.30, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie …

Share
Share