Home / Invatamant / Curs de Inițiere în citire rapidă cu Diana Șugar

Curs de Inițiere în citire rapidă cu Diana Șugar

Distribuie

Miercuri, de la ora 18:30 membrii JCI vă invită la o nouă ediție JCI EduClub la sediul InnoWork de pe strada Tamas Erno nr. 1.

Această ediție este una mai specială întrucât veți avea parte de un training oferit de Diana Șugar. Aceasta lucrează la Di-Academy și va ține un Atelier de inițiere în citire rapidă. Diana este coach de învățare eficientă, pasionată de domeniul educației non-formale, este într-o permanentă căutare de tehnici și metode de învățare, prin intermediul cărora să insufle tinerilor ideea de lifelong learning.

Di-Academy oferă metode și instrumente de invățare, de organizare a informației și de dezvoltare cognitivă, menite să vină în sprijinul celor interesați. Modulele de citire eficientă includ exerciții și antrenamente prin care sunt înlăturate acele deprinderi și obișnuințe care încetinesc viteza de citire și stingheresc citirea conștientă. Din acest motiv, citirea eficientă mai poate fi denumită citire rapidă sau citire conștientă. Și cine nu își dorește să știe să citească cât mai repede și bine?

„A învăța cum să înveți este cea mai importantă deprindere din viață.” Tony Buzan.

Intrarea este gratuită.

Elena POLEARUȘ


De asemenea, verificati

Concurs de recitări pentru elevi din clasele I

Distribuie Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu Mureș va găzdui, în data de 6 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.