Dosar penal întocmit de poliţişti în cazul elevei căzute de la etajul 1 Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2027 Vizualizări

Dosar penal întocmit de poliţişti în cazul elevei căzute de la etajul 1

Poliţiştii mureşeni au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă în cazul elevei care a căzut, în data de 16 aprilie, de la o fereastră situată la etajul 1 al Şcolii Generale nr. 7 din Târgu-Mureş.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş, la data de 16 aprilie, Poliția Municipiului Târgu-Mureș a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că în incinta unei unităţi de învăţământ din localitate o elevă a căzut de la etaj în condiții necunoscute, fiind posibil să sufere unele leziuni traumatice în urma incidentului.

„La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Mureș şi a efectuat cercetarea locului faptei, constatând că victima, respectiv o minoră de 13 ani, elevă în clasa a VI-a, era transportată la UPU SMURD pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, se precizează în comunicat.

Pentru lămurirea împrejurărilor în care s-a comis incidentul, poliţiştii au audiat mai multe persoane şi au exploatat şi alte mijloace de probă.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate de către polițiștii de investigaţii criminale din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Mureș sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureș, urmând a fi dispusă soluţie legală după administrarea tuturor probelor”, au transmis reprezentanţii IPJ Mureş.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE