Share

Home / Administratie / „Desant” de ambasadori, la Luduș

„Desant” de ambasadori, la Luduș

Orașul Luduș a fost vineri, 11 mai, gazda unei reuniuni la cel mai înalt nivel diplomatic, unde au fost prezenţi, într-o vizită oficială, Ambasadorii Republicilor Belarus (E.S. dl. Andrei М. Grinkevici, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar în România), Kazahstan (E.S. dl Daulet Batrashev, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar în România), Federației Ruse (E.S. dl. Valery Kuzmin, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar în România), precum și înalți oficiali ai Reprezentanței Ministerului Apărării al Federației Ruse pentru activitatea comemorativă de cinstire a eroilor (Consilier Aleksander Shapovalov, Șeful Reprezentanței Ministerului Apărării al Federației Ruse și Ivan Agatii, Șef-Adjunct al Reprezentanței Ministerului Apărării al Federației Ruse), dl. Ștefan Gadola – Consul Onorific al Republicii Kazahstan la Cluj și E.S. Florin Urcan – Ambasador U.N.

”Este o deosebită onoare pentru noi de a fi gazda unei asemenea reuniuni la cel mai înalt nivel diplomatic, iar în cadrul discuţiilor pe care le-am purtat cu Excelenţele lor am abordat și subiecte privind dezvoltarea orașului nostru în diverse domenii de activitate, precum cel economic, social sau cultural. De asemenea, dorim să mulțumim tuturor oaspeților pentru aprecierea și respectul arătat prin prezența lor orașului Luduș și comunității locale”, a declarant primarul Cristian Moldovan.

Vizita oficiala a început cu primirea oficială de către autoritățile locale, la sediul Primăriei Luduș, la ora 10.00, întreaga delegație s-a deplasat la Cimitirul Eroilor din Luduș, unde a avut, de la ora 11.00, ceremonia de depuneri a coroanelor de flori în memoria ostașilor sovietici căzuți pe câmpurile de luptă în timpul celui de al doilea Război Mondial, la care au participat autoritățile locale și reprezentanți ai Bazei 71 Aeriene ”General Emanoil Ionescu”, Câmpia Turzii.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Biletele la Balul Palatului, puse în vânzare

Conform informațiilor menționate pe pagina de Facebook a Balului Palatului, au fost puse în vânzare …

Share
Share