Tineri cercetați pentru furt calificat Sighișoara
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 195 Vizualizări

Tineri cercetați pentru furt calificat

La data de 30 iulie a.c., poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sighişoara au reţinut pentru 24 de ore doi tineri cu vârstele de 16, respectiv 18 ani, din comuna Buneşti, bănuiţi de comiterea a două furturi.

Conform unui comunicat emis de către Compartimentul de Informare și Relații Publice al IPJ Mureș, poliţiştii au fost sesizaţi în aceeași zi de către un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Sighişoara, care a reclamat că i-au fost sustrase unelte din autoturismul personal care era parcat pe strada Nicolae Titulescu din localitate.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care, în urma investigaţiilor efectuate, au identificat în zonă doi tineri care aveau semnalmentele celor descrişi de către persoana vătămată şi care aveau asupra lor unelte, precum şi un radiocasetofon despre care s-a stabilit că ar fi fost sustras în cursul aceleaşi nopţi dintr-un alt autoturism ce era parcat pe strada Gării din localitate.

Din cercetările efectuate a reieşit că cei doi tineri ar fi săvârşit cele două fapte, aceştia fiind reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore în arestul I.P.J. Mureş.

Cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat (2 acte materiale) şi distrugere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighişoara.

(A.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE