Share
Home / Administratie / Primăria Glodeni achiziţionează utilaje pentru serviciul public de gospodărire comunală

Primăria Glodeni achiziţionează utilaje pentru serviciul public de gospodărire comunală

Primăria comunei Glodeni anunţă depunerea documentaţiei la agenţia de Protecţie a Mediului Mureş întocmită conform Ordinului 1798/2007 al Ministerul Mediului şi Dezvoltării Durabile, în vederea obţinerii Autorizaţiei de mediu pentru obiectivul „Achiziționare de utilaje și accesorii pentru serviciul public de gospodărire comunală din comuna Glodeni, judeţul Mureș”, pe amplasamentul din localitatea Glodeni nr. 133.

Potrivit unui comunicat, activitatea constă în achiziționarea unor utilaje și accesorii pentru serviciul public de gospodărire comunală.

Orice informaţii, sugestii şi contestaţii privind impactul asupra mediului se pot obţine la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, telefon 0265-314.984, 0265-314.987 sau la numărul de fax 0265-314.985.(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Târgu-Mureș: Se caută electricieni și instalatori voluntari!

Claudiu Maior, consilier personal al primarului municipiului Târgu-Mureș, a anunțat, în urmă cu câteva zile, …

Share
Share