Home / Cultură / Teatru 3G ne aduce „Mihai Viteazul” în 2018

Teatru 3G ne aduce „Mihai Viteazul” în 2018

Cu ocazia aniversării a 100 de ani de România, Teatru 3G aduce în fața publicului o piesă istoric despre primul român care a realizat unirea Țării Românești, Moldovei și Ardealului. O poveste despre nașterea și moartea unui erou, dar și o poveste despre natura puterii. Avanpremiera spectacolului „Mihai Viteazul” de Székely Csaba, în regia lui Ándi Gherghe, va avea loc în 31 august de la ora 19.00, iar premiera este programată joi, 6 septembrie, de la ora 20.00, la Sinagoga de pe strada Brăila.

„Mihai Viteazul” este a doua producție a companiei independente Teatru 3G din Târgu Mureș din stagiunea 2018-2019, după spectacolul „Mesaje disperate către planeta Pluto” de Elise Wilk, în regia lui Theo Marton. Se joacă în limbile română, maghiară, germană și va fi supratitrat în limbile română și maghiară.

Spectacolul este produs în cadrul celei de-a III-a ediții a proiectului “Terapie socială prin teatru contemporan” implementat de Asociația Teatru 3G, cofinanțat de AFCN și Municipiul Târgu Mureș.Mai multe informații puteți afla urmărind pagina de facebook Teatru 3G Színház.

MIHAI VITEAZUL
de Székely Csaba

cu: Sebastian Marina, Alexandru Franceanu, George Bîrsan, Laura Mihalache, Raisa Ané, Stefan Roman, Cristi Bojan, Szabó János Szilárd, Narcis Zamfir, Károly Kovács, Benedek Botond

scenografia: Bogdan Spataru
muzica: Károly Kovács
video: Andrei Gereb

regia: Ándi Gherghe

avanpremieră: 31 august

premieră: 7 septembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: Ziua Internațională a Muzeelor, cinstită de comunitatea din Deda

Un mesaj extrem de binevenit în această zi specială, când sărbătorim Ziua Internațională a Muzeelor, …