Share

Home / Reghin / Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Reghin

Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Reghin

Primăria și Consiliul Local Reghin invită pensionarii cu domiciliul în municipiul Reghin la evenimentul organizat cu prilejul Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, în data de 1 octombrie 2018, începând cu ora 14.00, la Sala de evenimente a Restaurantului „Monte Carlo”, situat pe strada Iernuțeni nr. 162 (la ieșirea din Reghin către Târgu-Mureș).

Înscrierile se fac în zilele lucrătoare, în perioada 17-26 septembrie, între orele 9.00 – 14.00, la sediul Primăriei municipiului Reghin, din Piața Petru Maior nr. 41, camera 4.

“La înscriere, cetățenii sunt rugați să prezinte: actul de identitate și cuponul de pensie. În cadrul acestui eveniment, un moment special va fi dedicat cuplurilor care aniversează anul acesta 50 de ani de căsătorie – Nunta de Aur. Pentru cei care nu au posibilitatea de a se deplasa la locația aleasă, Primăria Municipiului Reghin asigură mijlocul de transport din fața Primăriei, la orele 13.00 și 13.30”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Primăriei municipiului Reghin.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la numărul de telefon 0265-511.112, interior 125.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Protocol de colaborare între CCI Mureș și Autoritatea Națională pentru Formare Profesională în Sistem Dual din România

În cadrul unei conferințe de presă susținute la sediul Camerei de Comerț și Industrie a …

Share
Share