Share

Home / Administratie / 11 posturi disponibile la Spitalul Clinic Județean

11 posturi disponibile la Spitalul Clinic Județean

Conform unui anunț publicat în Monitorul Oficial, Spitalul Clinic Județean organizează în perioada 17 septembrie-22 octombrie un concurs pentru ocuparea a 11 posturi vacante pe perioadă nedeterminată.

Dintre acestea, 9 posturi sunt de îngrijitoare la secția clinică medicină internă, secția clinică de boli infecțioase I (3 posturi), secția clinică de boli infecțioase II, secția clinică oncologie medicală, Bloc operator III (Oftalmologie), ambulatoriu integrat , întreținere spital și 2 posturi sunt de brancardier la secția clinică oncologie medicală și secția clinică chirurgie generală.

Atât pentru postul de îngrijitoare, cât și pentru cel de brancardier, este nevoie doar de școala generală absolvită, fără vechime în muncă.

Dosarele se pot depune până la data de 28 septembrie. În 8 octombrie se vor afișa rezultatele selecției de dosare, fiind urmate de proba practică în 11 octombrie și interviu în 17 octombrie.

Pentru mai multe detalii puteți accesa pagina oficială a spitalului www.spitaljudeteanmures.ro sau de la sediul unității  din strada Bernady Gyorgy nr.6, camera 11 (numărul de telefon 0771 786 265).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Se caută secretar la primăria Băla

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs pentru ocuparea a funcției publice de conducere vacante …

Share
Share