Share

Home / Slider / Sistare de apă potabilă pe mai multe străzi din Târgu-Mureş

Sistare de apă potabilă pe mai multe străzi din Târgu-Mureş

Compania Aquaserv SA anunţă consumatorii că pentru executarea unor lucrări de investiţii pentru extinderea/ reabilitarea sistemului de distribuţie apă se sistează furnizarea apei potabile marţi, 25 septembrie, între orele 9.00 -16.00 (estimare), pe următoarele străzi din municipiul Târgu-Mureş: Budiului nr. 1-65/A şi 2-34, Mestecănişului, Branului, Bogatei nr. 13-39 şi 24-42, Caraiman şi Ilie Munteanu.

“Aceste investiţii pentru extinderea/reabilitarea sistemului de distribuţie apă potabilă, sunt cuprinse în contractul de lucrări reabilitare/extindere sisteme de alimentare cu apă şi sisteme de canalizare, staţii de pompare apă potabilă, staţii de pompare ape uzate şi conducte de refulare, sistem SCADA Târgu-Mureş, din cadrul proiectului “Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Mureş”, cofinanţat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene. Atragem atenţia consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca, pentru scurt timp, la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, au transmis reprezentanţii SC Compania Aquaserv SA, prin intermediul unui comunicat de presă.

(Redacţia)

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Remiză în derby, suspans și lecție de civism

Partida de handbal feminin dintre CSM Târgu Mureș și Crișul Chișineu Criș din cadrul etapei …

Share
Share