Share

Home / Slider / Un nou proiect: bază de agrement şi sport pe Calea Sighişoarei!

Un nou proiect: bază de agrement şi sport pe Calea Sighişoarei!

Direcția Tehnică din cadrul Primăriei municipiului Târgu-Mureş anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ,,Construire bază de agrement și sport cu dotări aferente, prin Reconversia funcțională și/ sau reutilizarea unor terenuri și suprafețe abandonate și neutilizate din interiorul Municipiul Târgu-Mureș”, propus a fi amplasat în județul Mureș, municipiul Târgu-Mureș, Calea Sighișoarei fără număr.

Potrivit directorului executiv al Direcţiei Tehnice din cadrul Primăriei municipiului Târgu-Mureş, ing. Lucian Racz, informațiile privind proiectul propus pot fi consultate zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureș din Târgu-Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00 și de marți până vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum și la sediul titularului din localitatea Târgu-Mureș, Piața Victoriei nr. 3.

Observațiile publicului interesat se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureș din Târgu-Mureș, str. Podeni, nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 -15.00 și de marți până vineri, între orele 9.00 – 12.00.

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dezvoltatorii imobiliari pot răsufla ușurați

Consilierii locali târgumureșeni au revenit asupra Hotărârii nr. 206, adoptate în ședința din 4 iulie …

Share
Share