Share

Home / Slider / Un nou proiect: bază de agrement şi sport pe Calea Sighişoarei!

Un nou proiect: bază de agrement şi sport pe Calea Sighişoarei!

Direcția Tehnică din cadrul Primăriei municipiului Târgu-Mureş anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ,,Construire bază de agrement și sport cu dotări aferente, prin Reconversia funcțională și/ sau reutilizarea unor terenuri și suprafețe abandonate și neutilizate din interiorul Municipiul Târgu-Mureș”, propus a fi amplasat în județul Mureș, municipiul Târgu-Mureș, Calea Sighișoarei fără număr.

Potrivit directorului executiv al Direcţiei Tehnice din cadrul Primăriei municipiului Târgu-Mureş, ing. Lucian Racz, informațiile privind proiectul propus pot fi consultate zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureș din Târgu-Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00 și de marți până vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum și la sediul titularului din localitatea Târgu-Mureș, Piața Victoriei nr. 3.

Observațiile publicului interesat se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureș din Târgu-Mureș, str. Podeni, nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 -15.00 și de marți până vineri, între orele 9.00 – 12.00.

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Conexiune de mare viteză Tîrgu Mureș-Budapesta?

Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș, a susținut joi într-o conferință de presă că militează …

Share
Share