Home / Slider / Sistare de apă potabilă pe mai multe străzi din Târgu-Mureş!

Sistare de apă potabilă pe mai multe străzi din Târgu-Mureş!

Compania Aquaserv SA anunţă consumatorii că, pentru executarea unor lucrări de investiţii în vederea extinderii/ reabilitării sistemului de distribuţie apă potabilă, se sistează furnizarea apei potabile luni, 22 octombrie, între orele 9.00 – 16.00 (estimare), în următoarele zone din municipiul Târgu Mureş: strada Evreilor Martiri între numerele 31-43, strada Sârguinţei între numerele 2-34 şi 3-35, Bulevardul 1 Decembrie 1918 între numerele 186-190, strada Budiului, strada Moreşti şi strada Mestecănişului.

Aceste investiţii pentru extinderea/reabilitarea sistemului de distribuţie apă potabilă, sunt cuprinse în contractul de lucrări “Reabilitare/extindere sisteme de alimentare cu apă şi sisteme de canalizare, staţii de pompare apă potabilă, staţii de pompare ape uzate şi conducte de refulare, sistem SCADA Târgu-Mureş”, din cadrul proiectului “Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Mureş”, cofinanţat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene. Atragem atenţia consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca, pentru scurt timp, la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, au transmis reprezentanţii SC Compania Aquaserv SA, prin intermediul unui comunicat de presă.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Acces gratuit la o colecție numeroasă de cărți electronice, la Biblioteca UMFST

Reprezentanții Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ,,George Emil Palade” din Târgu Mureș …