Home / Business / NOU! Târgumureșenii își pot face cumpărăturile zilnice on-line!
photo: Blur Advertising

NOU! Târgumureșenii își pot face cumpărăturile zilnice on-line!

Distribuie

Cu o activitate de peste 20 de ani în comerț, în special în comerțul cu produse alimentare, firma Coralia a lansat recent un serviciu care îi va ajuta pe mureșeni să câștige timp și confort. Coralia Online este o alternativă pentru magazinul clasic. E magazinul celor care nu au timp suficient să meargă la cumpărături, sau al celor care nu vor sau nu pot să mai transporte bagaje. În câteva minute faceți cumpărăturile de pe telefon, tabletă sau PC, iar restul va fi treaba celor de la Coralia.

photo: Blur Advertising

Pe scurt, Coralia Online a fost gândit ca un magazin cu produse alimentare și nealimentare, ce preia comenzi on-line sau telefonic și livrează marfa la adresa solicitată (pe raza municipiului Târgu Mures și împrejurimi), la ora specificată de către client.
Gama de produse Coralia Online este una diversificată, similară cu cea a magazinelor Coralia (există 8 magazine Coralia, de tip supermarket, în Sighișoara)
Comenzile sunt preluate atât on-line, prin adăugarea produselor în coșul virtual, cât și telefonic, pentru cei care nu au acces la platforma on-line. După plasarea comenzilor, clientul poate selecta intervalul orar disponibil pentru livrare. Confirmarea comenzilor se face fie prin email de confirmare, fie prin apel telefonic.
Tipurile de servicii realizate de către Coralia Online sunt:
• Comerț on-line de produse
• Pregătire comenzi și ambalare
• Livrare door-to-door (cu autoturismele proprii)
• Livrarea se va face în aceeași zi, conform intervalului orar selectat de către client; intervalele orare disponibile sunt de la 14:00 la 22:00 de luni până vineri și între 10:00 și 14:00 sâmbăta

photo: Blur Advertising

Produsele din magazinul on-line

Coralia Online pune la dispoziția clienților o gamă largă de produse alimentare și nealimentare de calitate medie și superioară, care au fost atent selectionate pentru a satisface toate gusturile și buzunarele.
Categoriile principale selectionate pentru on-line sunt: alimente de bază (faină, paste făinoase, ulei, zahăr, etc), conserve, dulciuri, cafea, băuturi (apă, băuturi răcoritoare, energizante, băuturi alcoolice, etc), articole de unică folosință, cosmetice, produse de curațenie și de uz casnic, precum și produse naturiste.

Prețuri, și livrare și plăți

Prețurile practicate pentru produsele achiziționate prin intermediul Coralia Online vor fi competitive, aliniate la prețurile practicate pentru produsele similare vândute în magazinele de tip convenience.
Pentru livrarea produselor au fost stabilite costuri, conform pragurilor de mai jos:
• 20 RON – pentru comenzile până în 50 RON
• 10 RON – pentru comenzile între 50 RON și 100 RON
• Gratuit – pentru comenzile mai mari de 100 RON
Plățile pot fi făcute online cu cardul, cash la livrare, sau cu ajutorul unui card, la livrare.

photo: Blur Advertising

Zona de activitate

În prima parte a planului pe termen lung, Coralia Online deservește potențialii clienți din Târgu Mureș, precum și zonele limitrofe (aproximativ 10-15 km în jurul orașului). Astfel, Coralia Online va deservi și populația din localități precum Acățari, Bărdesti, Corunca, Cristești, Curteni, Livezeni, Nazna, Remetea, Sâncraiu de Mureș, Sângeorgiu de Mureș, Sântana de Mureș, Ungheni, Vălureni, Voiniceni.
Planul pe termen mediu vizează lărgirea ariei de deservire a clienților.

”Prin intermendiul Coralia Online, ne adaptăm activitatea stilului de viață pe care îl are omul modern, ce dispune de tot mai putin timp liber și care se folosește tot mai mult de interactiunea rapidă și facilă oferită de internet. Coralia Online este un magazin care vine în sprijinul populatiei și le oferă oamenilor posibilitatea de a petrece “quality time” cu persoane importante din viața lor. În câteva minute, cumpărătorul poate face comanda pentru el sau pentru cei dragi. Pentru vârstnicii care nu utilizează internetul, comanda poate fi făcută de cineva din familie, sau o pot face chiar ei, telefonic.
La fel ca în orice mediu de afaceri, și în mediul online se pune accent mare pe seriozitate, încredere si timpul de livrare. Experiența în comerț și distribuție ne dă încredere că vom putea oferi servicii de calitate.”

Mara Lăcătușu – Manager Proiect

Despre Coralia

Compania Coralia Com a fost înființată în aprilie 1996 și are ca domeniu de activitate distribuția de produse alimentare și nealimentare, fiind unic distribuitor pe județul Mureș pentru: Perla Harghitei, Băneasa, Roshen, Sammills, Coca Cola, Chio, Oblio și altii. Activitatea se desfășoară în două depozite teritoriale, Târgu Mureș și Sighișoara.
Vânzările retail sunt făcute prin rețeaua de magazine proprii (8 magazine de tip supermarket – Coralia Supermarket, în Sighișoara).
Din luna octombrie a fost lansată și activitatea de e-commerce, care urmărește fidelizarea clienților prin varietatea largă de produse, accesibilitatea prețurilor și livrarea produselor la domiciliu.

De ce Coralia Online?
• Faci cumpărăturile comod și confortabil de oriunde vrei
• Alegi ora și locația la care îți livrăm cumpărăturile
• Poți plăti online, cash sau card la livrare
• Nu mai ești nevoit să stai în trafic sau la cozi
• Uiți de transportul produselor grele
• Petreci mai mult timp liber alături de cei dragi
• Îți îmbunătățești calitatea vieții

Coralia Online – Supermarketul tău de acasă
www.coralia-online.ro
0745-22.99.22
comenzi@coralia-online.ro


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Ședință de lucru la Consiliul Județean Mureș

Distribuie DISPOZIŢIA NR. 87din 15 martie 2024privind convocarea Consiliului Judeţean Mureş în şedinţă publică ordinară …

2 comentarii

  1. Buns ziua as vrea să ştiu dacă livrați şi în Miercurea Nirajului

  2. O idee minunata pentru varstnici si pentru cei ce nu au posibilitati de deplasare la cumparaturi. Va multumim pentru initiativa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.