Pregătiri pentru Gala Sportului Mureşean Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 446 Vizualizări

Pregătiri pentru Gala Sportului Mureşean

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș organizează miercuri, 12 decembrie, de la ora 17.00, în incinta Boema Ballroom, Gala Sportului Mureșean 2018.

Structurile sportive legal constituite sunt rugate să expedieze rezultatele oficiale de la competițiile sportive naționale și internaționale, până la data de 28 noiembrie, ora 12.00, pe adresa de e-mail djst.mures@mts.ro, pe suport de hârtie la sediul instituției din Târgu-Mureş, strada Victor Babeș nr. 11, camera 201, sau la numărul de fax 0265-216.026.

“Pentru verificare și confirmarea rezultatelor depuse va rugăm insistent a ne comunica adresele web sau contactele – federațiile de specialitate. Unde este cazul trebuie sa fim anunțați de către structurile sportive care au sportivi dublu legitimați. Se vor premia doar sportivii legitimați în județul Mureș cu rezultate deosebite la campionatele mondiale, europene, balcanice, naționale, cupele mondiale, europene, jocuri universitare, la seniori, tineret, juniori și cadeți”, a subliniat Iuliana Rus, director executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Mureş.

Totodată, Iuliana Rus a mai precizat că “premierea sportivilor se va face pe bază de punctaj elaborat de Ministerul Tineretului și Sportului”, iar “sistemul de atribuire a punctelor se face în raport cu rezultatele sportive obținute doar la competițiile menționate mai sus.”

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE