Home / Slider / Ajută un suflet nevoiaș în cadrul campaniei White Week

Ajută un suflet nevoiaș în cadrul campaniei White Week

„În săptămâna albă donează și fii alături de copiii nevoiași!”, acesta este sloganul campaniei caritabile desfășurate în săptămâna 3-9 decembrie 2018. Scopul este colectarea de cărți, jucării și rechizite, care vor fi donate copiilor mai puțin norocoși. Acțiunea White Week, este organizată anual de asociația studențească ESTIEM. Printre activitățile asociației, de dezvoltare profesională și personal,  ESTIEM realizează și această acțiune caritabilă. Anul acesta, ea este susținută de Compania Hirschmann România, iar partenerii acestui proiect sunt: UMFST, Clubul Presei (Club Office), Liceul Vocațional de Arte, Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza”, Siguranța Mureșenilor și  Radio Târgu-Mureș.

„Într-o epocă a consumerismului excesiv, în care cumpărăturile ne fac fericiți, după perioada reducerilor de Black Friday, studenții de la ESTIEM au propus căutarea fericirii și altfel: dăruind copiilor mai puțin norocoși. Campaniile din anii trecuți au reușit să bucure copiii de la Fundația Loc, Preventoriul TBC, Centrul de zi „Rozmarin”, femeile și copii de la Centrul de Protecție al martorilor din cauze de violență în familie, Școala din satul Vaideiu și copiii aflați în grija măicuțelor de la așezământul Dumbrava, județul Alba. Astfel, studenții implicați sunt motivați să participe la această acțiune,  după ce la edițiile precedente au fost impresionați de cazurile întâlnite, de colindele triste auzite din glasuri cristaline de copii, de priviri pline de speranță, de bucuria jocului și a dăruirii”, a precizat Mihaela Bucur, președintele  ESTIEM Mureș, coordonatorul campaniei.

Campania în acest an se bucură  de  mai multe puncte de colectare: sediul ESTIEM Mureș: UMFST, str. Nicolae Iorga, clădirea A, sala A009 ( 9.00-16.00), Clubul Presei, strada Bolyai nr. 18 (11.00- 20.00), Liceul Vocațional de Artă, str. Revoluției, nr. 9 (8.00-16.00). În ultima zi din cadrul campaniei, toate  obiectele și lucrurile donate vor fi aduse și selectate la sediul Asociației ESTIEM, urmând a fi repartizate copiii nevoiași.

Citeste si:  Artișii serii de vineri la Harmonia Cordis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dr. Ovidiu Gîrbovan, sărbătoritul zilei

Redacția și administrația cotidianului Zi de Zi îl felicită pe dr. Ovidiu Gîrbovan, managerul Spitalului …