Share

Home / Comune / Primăria Sângeorgiu de Mureș angajează

Primăria Sângeorgiu de Mureș angajează

Comuna Sângeorgiu de Mureș organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant pe perioadă nedeterminată de referent, clasa III, grad profesional superior, în cadrul Biroului de impozite și taxe locale, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs, candidații au nevoie de studii medii cu diplomă de bacalaureat și de o vechime de minimum 7 ani în specialitatea studiilor necesare ocupării unei funcții publice de execuție de grad profesional superior.

Dosarele se pot depune la sediul Primăriei Sângeorgiu de Mureș până în 29 ianuarie. Vor urma proba scrisă în 11 februarie și interviul la o dată anunțată ulterior.

Pentru mai multe informații apelați la persoana de contact, Toth Ildiko, la numărul de telefon 0265 318 026, int. 336 sau la adresa de e-mail achizitii@singeorgiudemures.eu.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

DJST Mureș angajează administrator

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș organizează concurs pentru ocuparea unui post contractual vacant …

Share
Share