Record de puncte la băieți, cuplaj anulat Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 191 Vizualizări

Record de puncte la băieți, cuplaj anulat

Partida din cadrul ultimei etape a primei faze din grupa valorică C a Ligii Naționale de Baschet Masculin dintre CSM Târgu-Mureș și Universitatea Cluj s-a încheiat cu un număr record de puncte înscrise. Scorul întâlnirii disputate sâmbătă seara în Sala Sporturilor din Târgu-Mureș a fost 137-90 pentru formația mureșeană, pe sferturi 39-11, 36-31, 25-25, 37-23, cu un joc ce a oferit suporterilor de toate. Mureșenii au reușit și un record de auncări înscrise din afara semicercului de 3 puncte, cu un procentaj foarte bun, cu 17 coșuri din 28 de aruncări, și-au asigurat din start un avantaj confortabil, după care au jucat cu garda jos, permițând și ultimei clasate să înscrie un număr neobișnuit de mare de puncte în această ediție. CSM a folosit până spre finalul primului sfert „cinciul” de start, în formula Steff Norbert- Goran Martinic- Ernests Kalve- Vladislav Șolopa- Engi Rosenfeld David, după care au început „rotațiile”, toți cei 9 jucători folosiți reușind să înscrie.

Marcatorii CSM: Martinic 28 puncte (4×3), Kalve 27 (3), Steff 24 (2), Alin Borșa 17 (1), Engi 12 (4), Kilyén Örs 11 (2), Șolopa 8, Bölöni Tamás 7 (1), Daniel Ștețca 3.

Cele mai multe puncte le-a înscris însă jucătorul clujenilor Rareș Mihășan, cu 31 puncte (1×3, singura reușită de 3 a oaspeților), urmat de Alexandru Burlacu, 22.

CSM Târgu-Mureș încheie prima fază la egalitate de puncte cu Phoenix Galați, ambele cu câte o singură înfrângere, dar nu are dreptul de a participa la lupta pentru fazele superioare, fiind club nou înființat.

Cuplajul a fost anulat

În aceeași situație se află și echipa feminină în grupa valorică B, unde au început jocurile fazei a doua. Mureșencele ocupă locul 3 în grupă, după CSU CSM Oradea și Rapid, dar bucureștencele au mai multe meciuri disputate. CSM a jucat și ea deja primele două jocuri din faza a doua, victorii cu KSE Târgu-Secuiesc și la Rapid București și urmau să întâlnească tot sâmbătă, pe teren propriu, formația CSM Alexandria. Partida din etapa a III-a a fost însă amânată pentru data de 22 ianuarie, astfel s-a ratat ocazia unui „cuplaj” baschetbalistic.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE