Home / Comune / Se caută muncitori calificați la primăria Ibănești

Se caută muncitori calificați la primăria Ibănești

Primăria comunei Ibănești organizează concurs pentru ocuparea a două posturi contractuale de execuție vacante de muncitor calificat în cadrul Compartimentului Servicii Publice Administrative Întreținere, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa, candidații au nevoie de studii generale, permis de conducere categoria B și C (doar B pentru al doilea post), să manevreze utilajele aflate în cadrul primăriei (întreținere spații verzi și toaletare arbori pentru al doilea post), disponibilitate la program flexibil, disponibilitate de lucru sub presiunea timpului și în condiții de stres, folosirea eficientă a resurselor la dispoziție, flexibilitate în gândire și în relațiile cu alte persoane, capacitate de comunicare orală, comportament disciplinat, conduită morală, rezistență și stabilitate psihică și echilibru emotiv, fără tendințe impulsive și depresive, disponibilitate în dialog.

Dosarele se pot depune la sediul instituției până în 29 ianuarie, ora 16.00. Vor urma proba scrisă în 6 februarie și cea practică la o dată anunțată ulterior.

Informații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Comunei Ibănești, pe site-ul instituției www.ibanesti.ro și la numărul de telefon 0265 538 300.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mesaj de 1 Decembrie, din partea Primăriei SÂNGER

60 SHARES Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share