Share

Home / Recomadări zi de zi / Programul “Salvator din pasiune” continuă

Programul “Salvator din pasiune” continuă

Programul “Salvator din pasiune” la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Horea” al judeţului Mureş a ajuns la etapa a V-a, care a adunat din nou suflete nobile dornice să vină în ajutorul semenilor lor.

“Cei 37 de voluntari au participat în perioada 7 – 10 ianuarie 2019 la instructajul introductiv general și la cursul introductiv pentru voluntari parcurgând activitățile stabilite şi au interacționat cu tehnica de intervenție precum și cu misiunile la care sunt solicitați să intervină salvatorii mureșeni. Pregătirea lor s-a făcut prin grija colegilor noștri de la Serviciul Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților, Serviciul Resurse Umane și Detașamentului de Pompieri Târgu-Mureș. Pe această cale le dorim tuturor voluntarilor mult succes, putere de muncă și bineînțeles bun venit în rândul salvatorilor mureşeni”, se precizează pe pagina de Facebook a ISU “Horea” al judeţului Mureş.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Creșterea calității actului medical prin dezvoltarea de tehnici noi, obiectiv important pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă

Îmbunătățirea organizării la nivelul spitalului, dezvoltarea de noi tehnici medicale și perfecționarea celor existente în …

Share
Share