Share

Home / Cultură / Conectați-vă la „Offline“, la Sala Mică
Tânăra distribuție a spectacolului (Foto: Adrian Matei)

Conectați-vă la „Offline“, la Sala Mică

Trupa Guga Junior revine în programul de spectacole al Teatrului Național Târgu-Mureș cu o nouă producție. Este vorba despre „Offline“, un spectacol de devised theatre produs de către voluntarii Teatrului Național Târgu-Mureș, în regia lui Laurențiu Blaga, dramaturgia de scenă aparținându-i lui Daniel Oltean (câștigătorul Premiului UNITER pentru Cea mai bună piesă a anului 2017).

Spectacolul va fi jucat duminică, 27 ianuarie, de la ora 19.30, la Sala Mică, se anunță în cadrul unui comunicat emis de către Biroul de P.R. al Companiei „Liviu Rebreanu“.

Din distribuția spectacolului fac parte tinerii actori: Denisa Buruian, Mara-Alexandra Jula, Crina Petrișor, Sergiu Olar, Mara Sermășan, Ionuț Stoinea și Rareș Toncian. Din echipa artistică a spectacolului mai fac parte Zeno Apostolache Kiss (pregătire muzicală și aranjament muzical), Alexandra Moldovan (coregrafie) și Kázsoni Attila (light design).

Spectacolul „Offline“ este rezultatul unui proces de devised theatre. În procesul de creație, actorii-elevi ai Trupei Guga Junior au participat la mai multe workshop-uri de actorie, scriere dramatică, tehnică de scenă etc.
Tema pe care o tratează acest spectacol este lipsa comunicării în relațiile interpersonale în rândul tinerilor de azi. Când suntem conectați cu realitatea? Când suntem offline? – Acestea sunt doar două întrebări pe care tinerii actori încearcă să le supună atenției.

Din echipa proiectului mai fac parte Emilia Ostace (coordonator voluntari), Matei Adrian (foto-Video), Andi Bercea, Raluca Cordoş, Oana-Ariana Chirilă, Oana Nemeş (PR, Marketing) și Kacsó Judit-Andrea (Coordonator proiect Youth Arts Projects – Learning Leadership Skill).

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la Casieria din incinta Teatrului de marți până vineri, între orele 9:00 și 15:00, și cu o oră înainte de începerea spectacolelor, sau la numărul de telefon 0365.806.865, iar din data de 11 septembrie și la Agenția de Bilete din incinta Palatului Culturii, de marți până vineri, între orele
12:00 și 17:30, sau la numărul de telefon 0372.951.251.

Bilete și abonamente pot fi procurate online accesând portalul www.biletmaster.ro

(A.V.)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTOGALERIE. O „expoziție-școală“ a graficienei Szotyori Anna, la Galeria Art Nouveau

Galeria Art Nouveau a Uniunii Artiștilor Plastici, filiala Mureș, prezintă publicului târgumureșean o nouă expoziție; …

Share
Share