Derby în primul tur, favorite în al doilea Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 130 Vizualizări

Derby în primul tur, favorite în al doilea

În etapa a IV-a din turul 2 al Diviziei A la handbal feminin, CSM Târgu-Mureș întâlnește duminică, 3 februarie, ora 17.00, pe teren propriu, formația Crișul Chișineu Criș. Partida din penutima etapă a turului 2 nu mai are aceeași miză pe care a avut-o cea din tur. Echipa arădeană se afla și atunci, se află și acum pe locul secund în seria D, dar de această dată diferența de puncte dintre cele două s-a mărit la 14, cu 7 partide rămase de disputat din prima fază. Pentru arădence jocul este însă unul mult mai important, chiar dacă au la rândul lor un avantaj de 6 puncte față de CS Universitatea Reșița, rivala pentru ocuparea locului care asigură participarea la grupele semifinale. Este o diferență recuperabilă cu atâtea etape rămase de disputat, iar cel puțin locul de baraj era un obiectiv obligatoriu de atins pentru o echipă care și-a propus promovarea și a făcut achiziții în acest sens.

Avantaj pe toate „fronturile”

Cele două echipe se întâlnesc pentru a treia oară în acest sezon. Primele două partide au fost câștigate de mureșence, care sunt dealtfel singurele cu victorii pe linie. A fost 36-30 în turul de la Târgu-Mureș, iar jocul de la Arad s-a încheiat la limită, scor 35-36, după un meci controlat de CSM, cu o revenire spre final a gazdelor. Nu au fost însă primele confruntări. În ediția trecută, când echipa mureșeană evolua sub culorile CS Olimpic, echipa de junioare debutante în Divizia A a învins echipa arădeană pe teren propriu în etapa a VII-a din tur cu 35-29 și s-au impus cu aceeași diferență în returul de la Arad, din nou 36-30. Mureșencele au încheiat onorabil o primă ediție disputată în acest eșalon pe locul 8 și sunt acum favorite certe în partida de duminică, dar și la câștigarea seriei D. Sunt așadar trei victorii la 6 goluri diferență și una la limită, dar și aceea la discreția lor, toate premizele pentru a adăuga încă una.

În ceea ce privește CSM-ul târgumureșean o problemă este solicitarea multor jucătoare care evoluează și în faza a doua a campionatului junioarelor I, care miercuri a susținut o partidă importantă la Marta Baia Mare.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE