Dorin Florea: „Parcarea subterană a ajuns controversă politică!” Administratie
  • redactia
  • 2 comentarii
  • 1183 Vizualizări

Dorin Florea: „Parcarea subterană a ajuns controversă politică!”

Primarul municipiului Târgu-Mureş, dr. Dorin Florea, a ieşit în spaţiul public miercuri, 20 februarie, cu o declaraţie despre proiectul parcării subterane votat, recent, de Consiliul Local Târgu-Mureş.

Proiectul prevede o parcare ultramodernă, dezvoltată pe un singur nivel subteran, cu o capacitate totală de 415 autoturisme, pe o arie construită de 12.320 de metri pătraţi.

Redăm, în rândurile de mai jos, comunicatul de presă remis de dr. Dorin Florea şi publicat pe site-ul Primăriei municipiului Târgu-Mureş, www.tirgumures.ro:

“Pentru a preîntâmpina tot felul de discuții inutile referitoare la parcajul subteran, țin să fac următoarele precizări: acest proiect a fost adus în discuție în urmă cu opt ani, pe baza unor studii realizate de specialiști care au analizat impactul realizării lui, pe toate segmentele și în toate domeniile. Mai exact, a fost luat în calcul atât traficul rutier, numărul de autoturisme care deja era în creștere, cât și utilitatea,  oportunitatea realizării unui parcaj.

Cei care nu vor să vadă aceste lucruri, sunt fie ignoranți, fie își doresc cu orice chip să blocheze proiectele orașului. Dezbateri pe acest subiect au mai avut loc acum șase ani, iar anul trecut s-a desfășurat un concurs de soluții privind amenajarea centrului orașului, luându-se în calcul inclusiv parcajul subteran, ceea ce arată implicarea serioasă pe care Primăria a avut-o în acest proiect.  Dar, din păcate, a devenit o modă la Târgu-Mureș, ca orice proiect de mare anvergură să fie blocat. Vă aduc aminte de celelalte mari proiecte privind drumurile de ocolire ale orașului, realizarea unui parc tehnologic sau construirea unui pod peste râul Mureș, proiecte care au fost atacate în același mod.

Sunt convins că cei care aruncă în spațiul public tot felul de acuze nu vin zilnic dinspre cartierul Unirii înspre Târgu-Mureș ca să observe necesitatea unui pod. Sigur nu înțeleg importanța reamenajării malului râului Mureș pe tronsonul Târgu-Mureș – Gornești sau colmatarea râului Mureș pe cele două baraje existente  pe raza municipiului Târgu-Mureș, cum sigur nu înțeleg importanța liniei CFR din centrul orașului pe malul stâng al râului Mureș. Probabil că toate aceste acțiuni denigratoare se încadrează perfect în ceea ce se întâmplă acum în România de un timp încoace.

În finalul acestei expuneri menționez că precizările le aduc pentru oamenii inteligenți, educați, cu un simț civic corect, deoarece sunt convins că numai un cetățean bine informat poate înțelege importanța unor proiecte majore.”

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Bai florea iar mint lumea.De cand esti nu ai facut nimic in afaar sa urli si sa destabilizezi structuri si orasul.Cu impotentul mental maior ai reusit sa va faceti case sa le luati de ala unul la altul,apropo maioru de ce foloseste oamenii sa repuna fosta ta casa in stare de functionare,a luat om din primarie de la un serviciu inainte de sarbatori sa-i faca instalatiile sanitare.Cu ce drept foloseste masinile primariei in interes personal.Cu ce ati facute case ce salarii ati avut voi?.Bai florea ai destabilizat Pol.Locala,te crezi dumnezeu tu si soferul de taxi ,de fapt banii nu au miros.De ce iti bati joc de angajati,urli tipi si ameninti,nimic nu este bun in fata voastra,asa va acoperiti incompetenta,tu si maioru ,caporalul tau ce stiti sa faceti in afara sa f….,in primarie nu se poate angaja un om amarat daca nu este perchezitionat la avut,cu ce iese,nu mai este ce voteaza.De la DNA,nu vede nimeni ce se intampla cu ei ,cu dosarele lor.Nu le este rusine sa mai iasa in lume sa vorbeasca ca face si drege,adica sa minta.Sunt absolventi de studii superioare si el angajaza ,politisti,securisti in primarie,rutinati,batrani nu cunosc tehnica IT,nu stiu decat sa toarne.Asa sa-ti ajute domnu cum stie el sa faca.
    Rusine sa va fie golanilor.

  • Proiectele primariei intentionat asa sunt percepute sa nu treaca.Sunt doar basici cu iz electoral.Vor sa arate prostimii pentru ce se cheltuiesc banii publici.Marea problema a orasului Targu Muresului este proasta calitate a cetatenilor lui.Numarul derbedeilor a intrecut numarul oamenilor.Cea ce inseamna ca nu se va inchega niciodata o comunitate care era motorul dezvoltarii orasului in trecut.Derbedeilor le pasa numai de persoana si familia lor ignorand total interesul comun,interesul public.Pe forta lor mizeaza actuala administratie din pacate.Exemplu:cand se doboara un copac se ia in considerare interesul derbedeului de a avea loc de parcare ,nu si interesul altor cetatean care vor aer curat.Administratia castiga votanti fidel,si bani ,derbedeii castiga loc de parcare,iar oamenii raman fara aer curat si se imbolnavesc.

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE