Sófalvi Sándor Szabolcs, intervenţie la întâlnirea primarilor de comune din România Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 559 Vizualizări

Sófalvi Sándor Szabolcs, intervenţie la întâlnirea primarilor de comune din România

Primarul comunei Sângeorgiu de Mureş, ing. Sófalvi Sándor Szabolcs, a participat, zilele trecute, în capitală, la întâlnirea primarilor de comune din România.

Cu acest prilej, ing. Sófalvi Sándor Szabolcs a solicitat reprezentanţilor Guvernului rezolvarea mai multor probleme considerate “arzătoare”.

“Accelerarea procedurilor de avizare “centralizată” a achiziţiilor de lucrări, pentru a nu fi nevoiţi să aşteptăm luni de zile după o grămadă de avize, necesare începerii mai multor investiţii în comună: asfaltări, construcţii, reabilitari etc. Să ne acorde într-o măsura mai mare, şi într-un termen mai mic de timp, sprijin în asigurarea cofinanţării proiectelor europene pe care le-am câştigat”, a scris, pe pagina sa de Facebook, primarul comunei Sângeirgiu de Mureş.

Totodată, ing. Sófalvi Sándor Szabolcs a mai exprimat un of prezentat la respectiva întâlnire: “Autorităţile din Bucureşti să solicite şi opinia sau avizul Primăriilor de comune, atunci când realizează investiţii pe teritoriul acesteia, pentru că la acest nivel se cunosc mai bine problemele şi situatia reală de pe teren, indiferent că e vorba de reabilitarea drumului naţional, realizare drum de centură, tăiere de păduri etc.”
“Promisiuni am primit… multe…Vom vedea de care dintre ele se vor ţine…”, a conchis ing. Sófalvi Sándor Szabolcs.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE