Voleibalistele încheie cu maximum de puncte Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 109 Vizualizări

Voleibalistele încheie cu maximum de puncte

Ultima volei etapă a primei faze din cadrul Divziei A2 la volei feminin s-a disputat la sfârșitul acestei săptămâni și a consfințit victoria finală cu maximum de puncte în seria Vest a echipei CSM Târgu-Mureș. Mureșencele aveau deja asigurat din puncte de vedera matematic primul loc înainte cu două etape, dar în această ultimă etapă primeau vizita celei de-a doua clasate, FC Argeș Pitești. Cu un singur set pierdut pe parcursul celor 17 partide disputate, și acela în deplasare, formația antrenorului Predrag Zukovic a ținut să încheie prima parte a campionatului în aceeași notă. A fost și singura partidă de pe teren propriu în care adversara le-a creat ceva emoții, dar numai din acest punct de vedere, de a încheia jocul în trei seturi. De cealaltă parte formația piteșteană, întărită față de meciul din tur, când CSM s-a impus în Trivale la 20,12 și 11, și-a dorit parcă să-și ia cel puțin revanșa. De aceeastă dată cele trei seturi au fost încheiate la 21, 16 și 22, cu evoluții mult diferite a scorului.

Tensiune surprinzătoare, o foarte probabilă reîntâlnire

Startul bun al mureșencelor le-a desprins în primul set la 8 puncte, dar argeșencele au revenit spectaculos spre final. Isoria nu s-a mai repetat în actul al doilea, fiind cel mai scurt, dar ultimul a fost unul mult mai dramatic. Până spre final ambele echipe s-au aflat cu schimbul la conducere, dar niciuna nu a reușit să se desprindă la mai mult de două puncte. Un moment tensionat a avut loc la scorul de 22 egal, când arbitri au acordat punctul mai întâi oaspetelor, dar și-a schimbat decizia după ce și-a consultat colegul. Tensiunea a fost creată în special din rivalitatea celor două echipe. CSM a fost mai lucidă, a fructificat următoarea minge și a valorificat prima minge de meci.

În următoarele trei săptămâni se dispută prima fază din turneul play-off pentru promovare, în care mureșencele vor întâlni CSM Sighetu Marmației, cu primul și eventualul meci decisiv pe teren propriu. Cele patru care vor câștiga prima fază își vor disputa cele două locuri în primul eșalon  în cadrul unui turneu final, la începutul lunii aprilie.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE