Share

Home / Administratie / FOTO: Iluminat modern la trecerile de pietoni din Târgu-Mureş

FOTO: Iluminat modern la trecerile de pietoni din Târgu-Mureş

Echipele din cadrul Primăriei municipiului Târgu-Mureş au luat, recent, măsuri vizând modernizarea iluminatului la trecerilor de pietoni de pe arterele principale ale municipiului. De asemenea, pe aceleaşi artere principale, precum şi în Piaţa Victoriei s-a dispus înlocuirea corpurilor de iluminat existente (care au sursă de iluminat cu sodiu de înaltă presiune) cu corpuri tip LED.

„Lucrările de iluminare la treceri pentru pietoni sunt în desfăşurare. Nu în ultimul rând, în cursul săptămânii trecute au fost luate măsuri pentru iluminatul suplimentar (cu corpuri tip LED) la următoarele treceri de pietoni de pe strada Gheorghe Doja: zona Liceul de chimie, zona Metro – realizat pe partea stângă, iar pe partea dreaptă se va adopta varianta cu stâlp suplimentar alimentat subteran, intersecţie strada Alba Iulia, intersecţie strada Bega, zona SC Prodcomplex, intersecţie cu strada Hunedoara, intersecţie cu strada Cisnădie, zona parcului Record, zona SRI – varianta cu stâlp suplimentar alimentat subteran, zona OMV – (provizorat) În cazul unei iluminări necorespunzătoare, se va adopta varianta cu stâlp suplimentar alimentat subteran”, au transmis reprezentanţii Primăriei municipiului Târgu-Mureş, prin intermediul unui comunicat de presă.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Premianții Școlii de muzică și arte plastice din cadrul Gimnaziului „Augustin Maior”

Printre cei evidențiați în cadrul festivității finalului de an școlar la Gimnaziul „Augustin Maior” din …

Share
Share